novčanik
Foto: Printscreen/unsplash.com

Evo nekoliko saveta i pravila koja Vastu stručnjaci preporučuju da sledite za bolji protok energije i finansijsku stabilnost u vašem domu:

 Nemojte držati metle pored nameštaja ili prostora gde čuvate dragocenosti, jer to simbolizuje loše finansije.

 Prema Vastu principima, lekove ne treba držati u kuhinji jer to može izazvati nevolje i lošu sreću. Bolje je čuvati ih u spavaćoj ili dnevnoj sobi.

kaktus

Foto: shutterstock.com

 

Izbegavajte biljke koje imaju trnje u domu jer privlače nepovoljne događaje.

 Porodice sa malom decom često imaju iscrtanih zidova, ali prema Vastu principima, prljavi zidovi i nasumične linije mogu izazvati finansijske dugove i sprečiti energiju novca.

Ovaj deo doma uvek treba da bude uredan kako bi bogatstvo ulazilo u kuću.

Izbegavajte stavljanje slika na zidove južnog dela kuće, kao i dekoracije koje imaju veze sa vodom, poput akvarijuma ili fontana. Nisu poželjne slike borbenih životinja, lova, divljači, vatre, drveća bez cveća i voća, gavranova, zmija, lešinara, slepih miševa, kao ni slike koje prikazuju krv, nasilje ili nesreću.

feng šui

Foto: Shutterstock

 

Ne zatrpavajte hodnik jaknama, cipelama i stvarima. Ulazni deo treba da bude prostran, otvoren i slobodan, bez nereda, kako bi energija mogla nesmetano da ulazi i izlazi.

Uvek zatvarajte vrata kupatila, jer prema Vastu principima, otvorena vrata mogu izazvati finansijske teškoće. Vlaga u kupatilu simbolično se povezuje sa novcem koji klizi niz prste.

 U toaletu je važno da poklopac wc šolje uvek bude spušten.

Prateći ova pravila, prema Vastu stručnjacima, možete poboljšati energiju u svom domu, što može doprineti boljoj finansijskoj situaciji i ukupnom blagostanju.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading