Pas Čupka
Foto: Alo/Foto: Twitter/printscreen

Pas lutalica Čupka stara 18 godina iz Beograda koju je prošle godine nepoznata osoba udarila automobilom i polomila joj vilicu osvojila je srca komšija u svom naselju - posebno zbog svoje izdržljivosti i snage da posle svega opet veruje ljudima.

Nakon što ju je nepoznata osoba 2023. udarila autom, a druga potom našla povređenu i odlučila da sve troškove operacije i oporavka plati i pruži joj život kakav je imala i pre, ovaj ženka psa postala je miljenica u kraju, a njena specifična vilica postala je njen zaštitni znak.

Međutim, dobar odnos prema ovom psu ne ogleda se samo u plaćenoj operaciji, već i o činjenici da je komšije nisu zaboravile, te da je svake godine, kada su velike vrućine odvedu u salon na šišanje.

"Ima jedan pas lutalica u kraju o kom se svi brinu, jednom je udario auto i polomio joj vilicu pa joj je neka žena platila operaciju i oporavak i pustila je kad se oporavila, evo pre neki dan je neko ošišao da joj ne bude vruće jer ima dugu dlaku", stoji u opisu fotografije na Iks profilu "_DeckoZaPrimer_" objavljene još 2023. godine.

A onda, nedavno, isti profil je napisao:

"Ljudiiii, ošišali je opet zbog vrućina. Kaže mi jedna žena da ima 18 godina".

"Kako bi bilo lepo da je neko udomi"

Upravo zbog činjenice da pored onih koji nemaju empatije prema životinjama postoje oni koji je imaju i to u velikoj količini ljudi su pisali:

"Čupa draga. Ali kad se namesti da je maziš, pa maziš i prestaneš a ona te šapicom gura da nastaviš", "Zašto je nije udomio, malo ljubavi bi joj prijalo, napatila se već dovoljno", "Kako bi bilo lepo da je neko udomi", "Toliko me srce boli da ne mogu da podnesem da vidim psa u ovakvom stanju, krenu mi suze".

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
pas

Komentari (0)

Loading