Trudnica
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kora Djuk iz Las Vegasa, majka devetoro dece koja je bila trudna 12 godina uzastopno, sada je otkrila jeda će postati baka po prvi put sa 40 godina.

Kora je prvi put zatrudnela 2000. godine, kada je imala 16 godina, i rodila ukupno devetoro dece, od kojih je osam preživelo. Brzi redosled rođenja dece značio je da je bila trudna barem deo godine sve do 2012.

U objavi na svom Instagram nalogu Kora je šokirala svoje pratioce najavljujući dolazak "desete bebe". Međutim, kasnije je otkrila da njena najstarija ćerka Sina (21) očekuje dečaka, što znači da će Kora i njen suprug Andre (43) postati baka i deda.

"Unapređeni smo u baku i deku," rekla je Kora uz snimak porodice koja veselo pleše na vest o dolasku nove bebe. Kasnije je dodala u opisu: "Iznenađenje, iznenađenje! 2024. je velika stvar!"

Kora je bila trudna od 2000. do 2012. godine, sa Elijem, Sinom, Zanom, Kairom, Sajahom, Avijem, Romanijem i Tahjom.

Čestitke stižu sa svih strana

Obožavaoci porodice na društvenim mrežama brzo su izrazili čestitke i komentarisali kako Kora izgleda mlado kao baka, rekavši da ona i njena ćerka izgledaju kao "sestre". "Čestitamo. Znam da ćeš biti najbolja baka na svetu!", glasio je jedan komentar. Drugi su dodali: "Osećam se kao deo porodice jer sam se rasplakala. Čestitke!" i "Taj beba će biti toliko voljena i razmažena!"

Kora i njen suprug Andre, poslovni konsultant, dele sadržaj kao što su veliki nedeljni šoping za porodicu, video snimci pripreme večere i odlaska u teretanu.

Nikada nije planirala ovoliko dece

Govoreći u jednom podkastu ranije ove nedelje, Kora je upitana da li je uvek planirala da ima tako veliku porodicu. "Ne, uopšte! Prvobitno sam želela dvoje dece, dečaka i devojčicu, i dobila sam ih. Ali nismo stali tu. Kontracepcija nije funkcionisala za mene, činila me bolesnom, pa je nisam koristila. Pokušavali smo da nemamo toliko dece, ali jednostavno se tako desilo."

Video Kora koja pokazuje svojih osam dece, tada starih od 20 do devet godina, postao je viralan, sa gledaocima koji su komentarisali da mora biti "super mama". "Bilo je to naglo donošenje odluke da napravim video, nisam zaista shvatila koliko godina sam zapravo bila trudna, pa kada me to pogodilo, morala sam da podelim. Smejali smo se dok smo radili video."

Kora je objasnila da održava svoju figuru putem dizanja tegova, što dokumentuje na svom Instagramu. "Nakon devetog deteta, nisam mogla da skinem težinu. Uvek je bilo prilično jednostavno, ali ovaj put sam se mučila, jednostavno nije bilo vremena." Postepeno je, kao poreski i osiguravajući konsultant, pravila male promene u ishrani i načinu života. "Nikada nisam razmišljala o dizanju tegova," rekla je. "Onda je moj suprug to predložio i nikada se nisam osvrnula."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading