autobus
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Crnogorci se ponose svojim pejzažima i vidikovcima, ali malo ko zna koliko su spremni da idu kako bi ti pogledi bili dostupni turistima.

Jedna Srpkinja je na svom TikTok nalogu podelila neprijatno iskustvo sa crnogorskog primorja.

Tokom vožnje, put su joj blokirala dva autobusa puna turista koje su vozači doveli da bi im pokazali pogled. Navodi da je taj deo puta bio zabranjen za vožnju i da su je naterali da se vrati 1 km unazad kako bi autobusi mogli proći. Situacija je postala još gora jer je iza nje bilo još desetak automobila koji su takođe morali da se vrate.

 

Dodatno je istakla da je put toliko uzak da dva automobila ne mogu proći jedan pored drugog, te da je morala da se vrati unazad kada je jedan lokalac naišao i naterao ih da se sklone kako bi autobusi mogli nesmetano proći.

Komentari ispod snimka su bili brojni,neki šaljivi, a neki zajedljivi: "Ko ti je kriv kad letuješ u Crnoj Gori, "Bio ove godine posle 15 godina. Ni makac se nisu pomerili.Tako da me neće videti dugo,dugo,dugo..., "Pored ovako lepe Srbije vi se batrgate po tim liticama", Pa, šta je lakše voziti unazad, bus ili auto".

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading