NAUČNICI ODGOVORILI NA PITANJE KOJE ZANIMA SVE ŽENE Evo da li veličina stopala zaista ukazuje na OBDARENOST MUŠKARCA
Foto: Shutterstock

Veličina polnog organa muškarcima je decenijama unazad bila tema kojom su dokazivali svoju muškost i pred ženema i pred drugim muškarcima. Ma koliko se debata o tome vodilo, malo ko će jasno reći da veličina nije bitna.

Postojale su razne bapske priče o tome kako se na osnovu veličine nekog dela tela može saznati da li je muškarac obdaren. Svi već dobro znate za izjavu " kakav nos, takav ponos", a sada je merilo sa lica prešlo na stopala.

Da li veličina stopala zaista pokazuje koliko je muškarac obdaren?

Grupa naučnika iz Amerike pokušala je da pronađe vezu između veličine stopala i veličine penisa i da proveri ovaj popularni mit, pa je na istraživanje pozvalo 1000 muškaraca.

Vrlo brzo je utvrđeno da veličina stopala nema veze sa veličinom penisa i da je to, kao i poređenje sa nosem, apsolutna besmislica. Naučnici kažu da na veličinu penisa najviše utiče genetika, ali i okruženje u kojem je muškarac odrastao. Takođe, prisustvo bolesti i način razvijanja mladog muškarca takođe može odrediti da li će polni organ biti veći ili manji.

Dakle, ako imate mala stopala i ako zbog toga padate u očaj jer mislite da nećete oduševiti vaše partnerke, ne brinite, jer je ovaj mit potpuna laž.

(Muški magazin)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading