OVAJ BROJ JE NESREĆAN ZA VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK Ako ste škorpija, izbegavajte ga u širokom luku, donosi finansijske probleme i baksuz!
Foto: Shutterstock

Pogledajte koji broj bi trebalo da izbegavate prema vašem znaku.

Ovan

Nesrećni broj za Ovnove je 7. Iako se možda činilo srećnim, ovaj broj donosi sreću Rakovima, te bi ga Ovnove trebalo izbegavati kako ne bi pomešali sreću prijatelja Raka sa svojom nesrećom.

Bik

Bikovi bi trebalo da se klone broja 359. Ovaj broj je redak i teško se sreće, ali kada se pojavi, može doneti velike nesreće.

bik

Foto: Shutterstock

 

 

Blizanci

Blizanci bi trebalo da izbegavaju broj 8. Broj 8 simbolizuje ponavljanje i beskonačnost, što je dosadno za dinamične Blizance. U zemljama poput Kine, broj 8 se smatra srećnim, ali Blizanci bi trebalo da ga izbegavaju.

Rak

Nesrećni broj za Rakove je 4. Ovaj broj se u mnogim azijskim kulturama povezuje sa smrću, što negativno utiče na emotivne Rakove.

Lav

Lavovi bi trebalo da se klone broja 13, koji se smatra kraljem nesrećnih brojeva. Ovaj broj donosi nesreću u mnogim kulturama i Lavovi bi trebalo da ga izbegavaju.

Devica

Nesrećni broj za Device je 9. U japanskoj kulturi ovaj broj zvuči kao reči "mučenje" ili "patnja", što je previše brutalno za empatične Device.

Vaga

Vage bi trebalo da izbegavaju broj 0, koji simbolizuje prazninu i ništavilo. Ovaj broj je previše hladan i ravnodušan za emotivne i uravnotežene Vage.

Škorpija

Škorpija

Foto: Shutterstock

 

 

Škorpije bi trebalo da izbegavaju broj 14, koji nije dovoljno intenzivan za njihovu strastvenu prirodu. Ovaj broj donosi slabu energiju koja može negativno uticati na Škorpije.

Strelac

Strelci bi trebalo da izbegavaju broj 1, koji ne toleriše njihovu ponekad neopreznu prirodu. Ovaj broj može podstaći dramatične promene koje nisu u skladu sa slobodnim duhom Strelaca.

Jarac

Nesrećni broj za Jarčeve je 3, koji je previše sanjiv za praktične i fokusirane Jarčeve. Sanjiva energija ovog broja može negativno uticati na njihovu odlučnost.

Vodolija

Vodolije bi trebalo da izbegavaju broj 13, koji donosi haos i poremećaj ravnoteže. Nasuprot tome, broj 31 simbolizuje red i mir.

Ribe

Ribe bi trebalo da izbegavaju broj 44, koji je povezan sa rutinom i negativno utiče na njihovu sanjivu prirodu. Ovaj broj je posebno nesrećan u nekim azijskim kulturama.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Koja je najskuplja stvar koju ste kupili, a sada Vam skuplja prašinu u kući? #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ゚viral #fypシ゚ #viralvideo #viral #foryou #fy ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading