optička iluzija
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/thekittrels

Nedavno se na internetu pojavila nova optička iluzija koja je zbunila mnoge ljude. Na ilustraciji je prikazana žena u haljini s keceljom, koja jednom rukom drži metlu, dok je druga ruka na boku.

Na podu je kofa, u pozadini su vrata s izrezom u obliku dijamanta i zavese u tri različite boje. Na vrhu slike piše: „Vidite li mačku?“

Ova iluzija je izazvala rasprave na društvenim mrežama, gde je zadatak bio pronaći skrivenu mačku

 Navodno, samo najinteligentniji mogu videti mačku, ali komentari s društvenih mreža pokazali su da je malo ko uspeo da je pronađe pre nego što je rešenje otkriveno. Ljudi su priznali frustraciju zbog nemogućnosti da uoče mačku.

Komentari poput „Super, i dalje ne mogu da vidim mačku“, „Nema mačke“, i „Zašto ne mogu da pronađem ovu prokletu mačku“ ukazuju na težinu zadatka.

Kada je otkriveno rešenje, neki su se složili da bi to mogao biti zadovoljavajući odgovor. Mala pomoć za pronalazak mačke je da obratite pažnju na prostor oko žene.

BONUS VIDEO

@alo_portal Koji će se sladoled brže otopiti, vodeni ili mlečni? 🤔🤗 #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #alo #sladoled ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading