promo
Foto: Promo/Promo
promo

Promo

 

Kipar se ove godine izdvojio kao jedna od omiljenih letnjih destinacija naših turista. Toplo i sunčano vreme u kombinaciji sa veoma kvalitetnim hotelima,

promo

Promo

 

vrhunskim šoping iskustvom, gastronomskim užitkom na najvišem nivou, kao i sjajnim noćnim životom svrstava Kipar u turističke destinacije koje morate posetiti.

promo

Promo

 

 

Definitivno nova omiljena letnja destinacija naših turista, svakako jeste rajsko ostrvo Kipar. Osetite čari Mediterana, fantastičnih plaža, veoma kvalitetnih hotela, izuzetne gastronomske ponude, kao i nezaboravnog noćnog provoda.

promo

Promo

 

 

Izdvajamo iz ponude najtraženije   hotele za leto 2024:

Atlantica Panthea Resort 4*lux

Tradicionalno uređeno, ovo atraktivno turističko naselje nalazi se na odličnoj lokaciji u letovalištu Aja Napa i ima pogled na prelepu plažu i Sredozemno more.

promo

Promo

 

Panthea Holiday Village nudi obilje sadržaja za celu porodicu. Igrajte tenis, održavajte svoj fitnes režim u teretani ili se prepustite umirujućoj masaži. Sa zatvorenim i otvorenim bazenom, možete uživati u vodi bez obzira na vremenske prilike.

 

Christofinia Nissi Beach 4*


Hotel je smesten u Ayia Napi, u Nissi aveniji na samo 200m udaljenosti od najpoznatije Nissi plaze.
Dobro je pozicioniran tako da sa ove lokacije mozete posetiti i nekoliko obliznjih plaza kao sto su Landa plaza koja je udaljena 5 minuta hoda ili Makronissos plaza koja je udaljena 15 minuta hoda, a do nje mozete doci i gradskim prevozom koji saobraca na svakih 15 minuta tokom celog dana i veceri.Najbliza autobuska stanica je ispred Adams hotela na samo 300m od Christofinije.
promo

Promo

 

 

Centar Ayia Nape je udaljen 5km od hotela do kojeg takodje mozete doci gradskim prevozom.
WaterWorld vodeni park je udaljen 2 autobuske stanice od hotela.Sve sobe hotela su prostrane. Opremljene su bracnim lezajima ili sa dva odvojena lezaja, garderoberom, radnim stolom, stolovima i stolicama u okviru sobe,

promo

Promo

 

 

balkonom sa prostorom za sedenje, lampama za citanje, besplatnim internetom i ketlerom za pripremanje caja i kafe kao i friziderom.
Kupatilo je opremljeno peskirima, papucama, fenom za kosu, kadom i toaletnim priborom.
Sobe mogu imati pogled na more, bastu ili bazen.

promo

Promo

 

 

Glavni obroci se sluze u hotelskom restoranu na bazi svedskog stola. U ponudi su jela internacionalne kuhinje, mediteranske kuhinje kao i tematske vecere.Pored glavnog restorana dostupan je i hotelski bar u kome se sluze razne vrste pica.

Hotel Margadina 4*lux

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra grada.Do glavnog setalista u Ayia Napi i centra svoh desavanja potrebno vam je samo 10 minuta setnje.

promo

Promo

 

Najbliza plaza je Pantacu plaza do koje vas deli samo 5 minuta setnje.Takodje, u blizini je i Limanaki plaza koju takodje mozete posetiti.

Hotel u svojoj ponudi ima otvoreni bazen sa lezaljkama i suncobranima oji su dostupni gostima bez doplate. Takodje postoji i zatvoreni bazen koji je aktuelan tokom zimskih meseci.

Takodje, hotel nudi zatvoreni i otvoreni djakuzi u kojima se gosti mogu opustiti.

Hotel Nestor 4*lux

Hotel Nestor nalazi se u neposrednoj blizini centra grada.Od glavnog setalista Ayia Nape deli vas samo nekoliko minuta hoda.
Takodje setnjom mozete posetiti veliki luna park kao i luku Ayia Napa.

promo

Promo

 

Najbliza plaza se nalazi na samo 10 minuta hoda a to je Limanaki plaza a u neposrednoj blizini su Mandi plaza i Pantacu plaza.Hotel ima ukupno 206 soba.Sobe su komforne dizajnirane u svetlim bojama. Svaka soba ima bracni lezaj ili dva odvojena lezaja telefonsku liniju. TV, mini frizider, sef, Wi-Fi, aparat za pripremu caja i kafe

Hotel Cavo Maris 4*

Hotel se nalazi na pocetku Protarasa u blizini Lombardi plaze.Ostale plaze mozete posetiti koriscenjem gradskog prevoza.
Do centra Protarasa i glavnih desavanja mzoete stici za samo nekoliko minuta voznje.

promo

Promo

 

Hotel ima ukupno 207 soba i idealan je za parove i porodice sa decom. Svaka soba je u potpunosti opremljena. Sobe sadrze TV SAT, klima uredjaj, sef, frizider, ketler za pripremu caja i kafe.

Marlita Beach hotel 4*

Nalazi se u Protarasu u blizini dve pescane plaze, Marlita i Polixenia koje su udaljene samo nekoliko minuta hoda.
Do centra Protarasa i glavnog setalista mozete doci za oko 20 minuta setnje a mozete koristiti i gradski prevoz.

promo

Promo

 

Sobe su modernog dizajna. Svaka soba sadrzi bracni lezaj ili dva odvojena lezaja, TV SAT, besplatan internet, telefonsku liniju, ketler za pravljenje kafe i caja kao i mini frizider. Kupatilo je opremljeno peskirima, fenom za kosu i toaletnim priborom.

 

Tsokkos paradise4*

Tsokkos Paradise Village nalazi se u poznatom letovalistu Agia Napa.Od aerodroma u Larnaci udaljen je oko 53km.
Samo 10 minuta hoda deli ga od jedne od lepsih plaza u Ayia Napi a to je Landa plaza.

promo

Promo

 

 

Sve sobe su potpuno opremljene cajnom kuhinjom, friziderom, elektricnim kuvalom, TV -om sa satelitskim kanalima. Kupatilo je takodje u potpunosti opremljeno peskirima, kadom ili tus kabinom, fenom za kosu i toaletnim priborom.

Hotel Mandali 4*

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra Protarasa tako da vas od glaven ulice i glavnih desavanja deli samo nekoliko minuta hoda.

promo

Promo

 

Najbliza plaza je Yianna Marie koja je udaljena svega 5 minuta hoda od hotela. Takodje, mozete posetiti i Vrissaki plazu koja je udaljena oko 10 minuta hoda kao i Vrissiana plazu do koje mozete doci gradskim prevozom.Fig Tree plaza u Zalivu smokvi udaljena je samo 1km od hotela.

Hotel Tsokkos Beach 4*

Hotel Tsokkos Beach nalazi se u samom centru Protarasa, u blizini prelepih peščanih plaža.
Na samo 5 minuta pešačenja je od plaže Fig Tree Bay, jedne od najlepših u Evropi.

promo

Promo

 

U neposrednoj blizini hotela nalaze se brojni restorani, pabovi, barovi i prodavnice koje mogu zainteresovati turiste, a pešačka staza uz more prolazi ispred hotela.

 

Tasia Maris Oasis 4*

Smešten na padini, na samo 5 minuta hoda od centra Aja Nape, objekat Tasia Maris Oasis nudi moderno uređene smeštajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom i sopstvenim balkonom. Uključuje bazen slobodnog oblika, 2 restorana i 2 bara.

promo

Promo

 

 

Sobe i apartmani tipa "suite" uređeni su minimalistički, u belim i sivim tonovima. Opremljeni su flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima, mini-barom i klima-uređajem. Kupatilo je opremljeno fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

Iliada beach hotel 4*

Hotel Iliada Beach je smešten odmah pored peščane plaže u centru Protarasa.
Sve sobe u hotelu Iliada Beach imaju namešten balkon, TV sa satelitskim kanalima, mini-frižider, aparat za pripremu čaja/kafe i sef. Svaka smeštajna jedinica sadrži sopstveno kupatilo sa tušem ili kadom i fenom za kosu. Iz pojedinih soba se pruža direktan ili delimičan pogled na Sredozemno more.

promo

Promo

 

Glavni hotelski restoran nudi obroke na bazi sveskog stola.
U restoranu se pripremaju posebni obroci za decu, a obezbeđene su i granilice za decu.

Tsokkos Gardens 4*

Ovaj objekat je udaljen 10 min hoda od plaže.Hotel je udaljen 800 metara od plaže Sanrajz (Sunrise). Plaža Kalamies udaljena je 2,5 km, a plaža Konos 4km.

promo

Promo

 

Sve klimatizovane sobe imaju telefon, balkon i TV sa satelitskim kanalima. Do soba se dolazi liftom. Kupatilo je opremljeno fenom za kosu i tušem.
Hotel Tsokkos Gardens ima bar i à-la-carte restoran koji, takođe, sprema specijalne menije za decu. Gosti svakog jutra mogu da uživaju u doručku na bazi svedskog stola.

Hotel Corfu 4*

Hotel Corfu je smešten na samo 5 minuta hoda od dinamičnog centra Aje Nape, gde se nalaze prodavnice i restorani. Objekat nudi pogled na Grčku plažu i ribarsku luku. Hotel poseduje otvoreni bazen, kao i zaseban dečiji bazen i igralište za najmlađe goste.

promo

Promo

 

Sobe hotela Corfu su klimatizovane i sadrže sopstvene balkone sa pogledom na Sredozemno more ili na kopneni deo. Svaka soba je opremljena flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima.

 

Hotel Pierre Anne 3*

Hotel Piere Anne se nalazi u prvoj liniji, na samoj obali Sredozemnog mora.

promo

Promo

 

Smešten je u centar Ayia Nape a do glavnog setalista vam je neophodno samo 2 minuta hoda kao i do luke Ayia Napa koja se nalazi odmah pored hotela. Zbog svoje specificne obale, nije moguce kupanje ispred hotela,s toga gosti koriste okolne plaze kao sto je Mandi plaza i Katsarka plaza

 

Hotel Penelope beach 3*lux

Penelope Beach hotel nalazi se u Protarasu.
Najbliza plaza Pernera udaljena je svega 5 minuta setnje a mozete posetiti i okolne plaze kao sto je Kalamies plaza koja je udaljena 10 do 15 minuta setnje.

promo

Promo

 

Na 100m od objekta nalaze se restorani i marketi.Od glavne ulice i glavnih desavanja u Protarasu deli vas samo nekoliko minuta voznje.

Euronapa Hotel  3*lux

Hotel se nalazi u neposrednoj bliznini centra Ayia Nape na samo 300m udaljenosti od hotela.
Katsarka plaza je udaljena na samo 5 minuta hoda od hotela.

promo

Promo

 

 

Sandy Bay plaza je udaljena 500m od hotela dok su u neposrednoj blizini brojni kafici, restorani i prodavnice.
Cuvena Nissi plaza je udaljena na samo 1.5km od centra grada do kojeg mozete stici gradskim autobusima koji saobracaju tokom celog dana i veceri.

 

Hotel Paul Marie 3*lux

Hotel Paul Marie se nalazi u mirnom delu Ayia Nape, udaljen samo 10 minuta hoda od glavnih desavanja u centru Ayia Nape.
Luka Ayia Napa kao i plaze Pantacu i Gliki Nero udaljene su oko 15 minuta hoda od hotela.

promo

Promo

 

Sve sobe u ovom hotelu su klimatizovane i sadrze radni sto, balkon, cajnu kuhinju, posudje. Kupatilo je opremljeno peskirima, fenom za kosu i toaletnim priborom.

Antigoni Hotel 3*lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na naziv hotela

promo

Promo

 

 

Hotel Antigoni nalazi se u Protarasu, na 900 metara od plaže Sanrajz (Sunrise). Na raspolaganju su veliki bazen nepravilnog oblika, fitnes sala, teniski teren, restoran sa uslugom na bazi švedskog stola i 3 bara.

Hotel Adelias Bay 3* lux

Hotel Adelais Bay udaljen je 500m od plaže Green bay, plaža koja se nalazi između čuvene Fig Tree plaže i Konnos plaže koje takodje mozete posetiti.

promo

Promo

 

Sobe su klimatizovane sa SAT TV i balkonom ili terasom. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.
Hotelski prostor pokriva velika bašta sa otvorenim bazenom na kojem su dostupne besplatne lezaljke i suncobrani za goste hotela.

Hotel Park Beach 3*
Hotel se nalazi na sjajnoj lokaciji okruzen sumama borova i eukaliptusa na najduzem delu pescane plaze u Limasolu.
Nalazi se na svega nekoliko minuta hoda od lokalnih prodavnica, restorana i sjajnog nocnog zivota. Centar grada je udaljen oko 3km od centra grada.

promo

Promo

 

Hotel ima glavnu zgradu i 4 manje zgrade. Potpuno je renoviran tako da je vecina soba prostrana sa pogledom na more. Sobe u prizemlju vode direktno na veliku zelenu povrsinu.

Sliver Sands 3*lux

Hotel se nalazi u letovalistu Protaras.Od najblize plaze Sunrise udaljen je svega 5 minuta hoda.
Do glavnog setalista u Protarasu mozete doci setnjom koja traje oko 15 minuta a mozete koristiti i gradski prevoz.

promo

Promo

 

Sve sobe su potpuno opremljene bracnim lezajem ili sa dva single lezaja , klima uredjajem, TV SAT, telefonom, sefom, mini friziderom, ketlerom za pravljenje caja i kafe. Kupatilo je opremljeno kadom ili tus kabinom, peskirima kao i fenom za kosu i toaletnim priborom.

Papantonia Hotel 4*

Papantonia Hotel Apartments su na samo nekoliko minuta hoda od plaže u zalivu Marlita i blizu zabavnog vodenog parka. Hotel je udaljen oko 150m od plaže.Od aerodroma u Larnaki do hotela je 65 km.

promo

Promo

 

Gosti mogu da biraju između studija, apartmana sa jednom spavaćom sobom ili apartmana sa dve spavaće sobe. Svi tipovi smeštaja imaju klima-uređaj, grejanje, satelitsku televiziju, fen za kosu, bežični internet, telefon, sef za iznajmljivanje, mini bar i pribor za pripremu čaja i kafe. Neke pogodnosti mogu zahtevati lokalne naknade.

 

So Nice Club Resort 4*
Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na naziv hotela.

promo

Promo

 

Nalazi se u najpoznatijem letovalištu na Kipru, Ayia Napi. Udaljen je samo 5 minuta hoda od Landa plaže i 10 minuta hoda od Nissi i Makronisos plaže. WaterWorld park udaljen je samo 1km od hotela. Centar grada je udaljen oko 5km do kojeg možete doći gradskim prevozom.

Najnovije ►Last Minute!

Ne propustite našu sjajnu ponudu za Marsa Matrouh – ubedljivo najkvalitetniju destinaciju za leto 2024. godine po  VIKEND AKCIJA   za Polaske  31 Jul  & 11 Avgust koja važi do 26.07

promo

Promo

 

 

Ne propustite našu sjajnu ponudu za Tunis – ubedljivo najkvalitetniju i najpristupačniju destinaciju za leto 2024. godine iskoristite pogodnosti last minute za polaske 24.27.31 Jul koja važi do 24.07

promo

Promo

 

 

Planirate da vidite Barselonu i Gaudijevu arhitekturu? Spremili smo za vas last minute ponudu za polaske 7.8.11.12.14.15. i 18.  avgusta, Kosta Brava i Kosta Dorada.  Ponuda važi za rezervacije do 26.07. 

promo

Promo

 

 

Napa Plaza 4*

Hotel je Adults Only sto znaci da je namenjen iskljucivo odraslim gostima.
Hotel je udaljen svega 7 minuta hoda od najblize gradske plaze Pantacou a samo 1km od Grecian Bay plaze.

promo

Promo

 

Gradskim prevozom za svega 10 minuta voznje mozete stici i do najpoznatije Nissi plaze i do Waterworld vodenog parka.
Obzirom da se nalazi u samom centru, okruzen je prodavnicama, kaficima, restoranima i poslasticarnicama. U blizini hotela nalazi se muzej Thalassa kao i podvodni muzej Musan i park skulptura i kaktusa koje nikako ne smete propustiti.
Na samo nekoliko minuta hoda od hotela mozete doci i do Luke Ayia Napa.

Atalantica Calisto4*

Hotel Atlantica Callisto je uredjen po principu tradicionalnog mediteranskog sela sa belim dvospratnim bungalovima plavih salona, prozora i vrata. Bungalovi su okruzeni egzoticnim drvecem, cvecem, povezane uzanim stazama sa centralnim delom hotela u kome se nalazi restoran, recepcija, bazen i prolaz do plaze.

promo

Promo

 

Atlantica Callisto je idelan izbor za porodice sa decom i sve ostale koji zele da uzivaju u prirodi.
Jedna od lepsih plaza u Agia Napi Vathia Gonia se nalazi odmah ispred hotela.

Constantinos the great Beach Hotel 5*

Nalazi se u Protarasu na samoj obali Sredozemnog moram u centru Protarasa.
Najblize pescane plaze do kojih vas deli samo 2 minuta hoda su Vrissiana i Sunrise plaza.
Fig Tree zaliv smokvi je udaljen samo nekoliko kilometara voznje.

promo

Promo

 

Hotel je u potpunosti renoviran 2018. godine.
Sve sobe su luksuzne i prostrane. Svaka soba sadrzi TV, klima uredjaj, bracni lezaj ili dva odvojena lezaja, telefonsku liniju, sef, mini bar, ketler za pravljenej caja i kafe. Kupatilo je opremljeno peskirima, toaletnim priborom i fenom za kosu. Room servis je dostupan uz doplatu.

 

Hotel Nissi Blu beach resort 5*

Nalazi se u Ayia Napi na samoj Nissi plazi, najpoznatijoj plazi na Kipru.Pored Nissi plaze mozete posetiti i neke druge okolne plaze kao sto su landa plaza koja je udaljena oko 5 minuta hoda ili Makronisos plaza koja je udaljena 15 minuta hoda a mozete koristiti i gradski prevoz koji saobraca tokom celog dana i veceri na svakih 15 minuta.

promo

Promo

 

Centar grada udaljen je 5km od hotela do kojeg takodje mozete doci koristeci gradski prevoz.
WaterWorld park udaljen je samo nekoliko autobuskih stanica od hotela u blizini Makronisos plaze.

Adams Beach Hotel 5*
Hotel se nalazi u Ayia Napi na samoj Nissi plazi koja je udaljena svega 2 minuta hoda.
Hotel Adams ima svoj deo plaze na kojima su besplatne lezaljke i suncobrani za goste hotela. U hotelu mozete dobiti i peskire za plazu.

promo

Promo

 

Pored ove dve plaze mozete obici i okolne plaze kao sto su Landa plaza koja je udaljena svega 5 minuta hoda od hotela kao i Makronisos plaza koja je udaljena 15 minuta hoda od hotela ili do nje mozete doci gradskim prevozom koji saobraca na svakih 15 minuta tokom celog dana i veceri.
Autobuska stanica se nalazi u neposrednoj blizini Nissi plaze.

promo

Promo

 

 

Takodje, gradskim prevozom mozete doci i do centra grada koji je udaljen 5km od hotela.
Hotel je idealan za porodice sa decom.

 

promo

Promo

 

 

Sobe su luksuzno opremljene. Svaka soba sadrzi bracni lezaj ili dva odvojena lezaja, sofu, klima uredjaj, telefonsku liniju, SAT TV, sef, aparat za pravljenje kafe i caja, mini bar, besplatan internet, dasku i peglu za ves, espreso aparat.

promo

Promo

 

 

Kao organizator putovanja sa najvećim brojem putnika za Egipat, Kipar, UAE i ostale destinacije, što smo postigli zahvaljujući Vašoj neizmernoj podršci, nudimo Vam najbolju uslugu uz pristupačne cene (ako nađete jeftinije čak i na internet portalima vraćamo Vam razliku)

Potrudili smo se da unapredimo uslugu i nudimo Vam opciju rezervacije bez dolaska u agenciju, samo popunite formu za online rezerevaciju na našem sajtu (kao na slici ispod). Unesite destinaciju, hotel, željeni period putovanja i Vaše podatke i naš agent prodaje će Vas kontaktirati putem telefona i odgovoriti na sva Vaša pitanja i nedoumice.

 

promo

Promo

 

 

Za sve dodatne informacije nam se možete obratiti mejlom na office@wayout.co.rs ili pozivom na broj: +381.11.41.44.284, +381.11.41.44.286, +381.11.41.44.294, +381.11.41.44.295.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading