tuča na plaži
Foto: Printscreen/www.facebook.com/Mei Rodríguez

Snimak koji kruži društvenim mrežama prikazuje kako napadnuti muškarac pokušava da se odbrani, tetura se unazad i pada na kamenitu plažu.

Čovek sa štapom, navodno Holanđanin u tridesetim godinama, optužio je 48-godišnjeg Austrijanca da mu je ukrao novčanik, te ga je napao, prenosi Daily Mail.

Napadač je koristio aluminijumski štap i udarao je "suparnika" koji je pokušavao da pobegne, na kraju završivši u moru.

Jedan svedok je rekao španskim medijima: "Da je uzeo gvozdenu šipku ili drveni štap, ubio bi ga." Objavljene su i fotografije na kojima se vide povrede napadnutog muškarca.

Jeziva scena dogodila se na plaži Los Abrigos na južnoj obali Tenerifa, pred šokiranim porodicama koje su sklanjale decu od haosa.

Prema španskom listu El Debate, Austrijanac se sunčao kada je napadnut.

Kada je stigla policija, Holanđanin je navodno rekao da je "uzeo zakon u svoje ruke". On je uhapšen, a naknadna istraga će utvrditi sve detalje i da li je zaista bilo krađe.

Važno je napomenuti da snimak ne prikazuje šta se dogodilo pre napada, ali se može čuti da čovek sa štapom nešto viče.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Filip Petrušev posle pobede nad Grčkom: Neće biti lako proći u drugi krug na OI kako mnogi misle #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #fypシ゚viral #foryoupage #foryou #viralvideo #viraltiktok ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading