letovanje
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Da li vam se nekada desilo da rezervišete smeštaj na samo 50 metara od mora, samo da biste kasnije otkrili da je to "u vazdušnoj liniji" i da ćete većinu odmora provesti penjući se uz strmu uzbrdicu do apartmana? Na društvenim mrežama se pojavila snimka koja nam pokazuje koliko je važno temeljno proveriti detalje o smeštaju pre nego što rezervišemo letovanje.

Poljska turistkinja koja je nedavno boravila u Hrvatskoj podelila je na TikToku video koji je zabavio mnoge njene pratioce. Na snimku ona pokazuje kako tvrdnje vlasnika stanova o blizini plaže ponekad mogu biti obmanjujuće – smeštaj je zaista na tri minuta od plaže, ali je „zaboravljeno“ da se napomene da ćete morati da se popnete uz mnoštvo strmih stepenica.

„Tri minuta do plaže, ali vi ste u Hrvatskoj“, napisala je Poljakinja uz uzdah.

Video je brzo postao viralan, sa više od 1,7 miliona pregleda. Mnogi su se prepoznali u njenoj situaciji i podelili svoja iskustva sa stepenicama.

„U Stanićima sam, 287 stepenica“, napisao je jedan korisnik.

„Trenutno sam u Dubrovniku i stepenice su prava noćna mora“, dodao je drugi. Treći se požalio: „Do plaže je 5 minuta, ali stepenice su neverovatno duge.“

„Na odmoru u Hrvatskoj svaki dan se borim sa stepenicama“, rekao je četvrti, dok je peti komentarisao: „Prva dva dana u Makarskoj sam bio bez daha, a kasnije nisam mogao da dišem više“.

U Dobrim vodama u Crnoj Gori nema stepenica, ali se često iznajmljuju kuće na brdima koje su, istina, 15 minuta od plaže – nizbrdo... ali kada treba da se popnete nazad...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading