tornado iza mladenaca
Foto: Printscreen/www.x.com/crystal sanger

Proslava, održana 19. jula, uključivala je angažovanje profesionalnog fotografa Alise Volas. Iako su mladenci blistali, neočekivano su "pali" u drugi plan.

Tokom snimanja na otvorenom, na jednoj od fotografija zabeležen je preteći kovitlac, koji izgleda kao tornado u pozadini.

Ovaj prizor šokirao je gledaoce, a jedan korisnik društvenih mreža je komentarisao da je brak mogao biti okončan pre nego što je počeo.

Alisa Volas je ispričala da su primetili dolazak tornada i, umesto da se sklone, odlučili su da iskoriste trenutak i naprave nekoliko fotografija.

Ona je rekla da snimci nisu mogli bolje da ispadnu i da ova fotografija predstavlja više od samo običnog momenta poput prvog poljupca ili mladenačkog plesa.

Lokalni meteorolog Bil Rentšler je dodao da fenomen na nebu ne bi okarakterisao kao klasični tornado, jer izgleda da ne dodiruje tlo, ali je svakako reč o "pretećem levku".

BONUS VIDEO 

@alo_portal "Krenite dan ranije, prespavajte u severnoj Makedoniji tako ćete zasigurno zaobići gužve!" #alo #fypシ゚viral #fypシ #alodnevnenovine #alonovine #srbija ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading