Milan iz Trstenika
Foto: Alo/Foto: Printscreen TV Prva

"Jednom mi je erekcija trajala čak 28 sati, zaglavio sam u Hitnoj", kaže Milan Petrović iz Trstenika, jedini čovek u Srbiji, a možda i u Evropi koji ima dijagnozu preteranog polnog nagona.

Da nešto nije kako treba sa njim, Milan Petrović iz Trstenika primetio je još u ranoj mladosti, tačnije kada je bio peti razred. Prerani ulazak u pubertet bio je samo početak agonije koja će nastaviti da ga prati tokom čitavog života.

O neuobičajeno čestim i dugačkim erekcijama bilo ga je sramota da o tome priča sa roditeljima i prijateljima. Kako kaže, ni sam ne zna koliko je lekara prošao nadaju će da će mu pomoći, međutim, većina mu je odgovarala sa "blago tebi i to je normalno u tim godinama".

Sa ovim problemom Milan se muči već čitave četiri decenije, a umesto da on postane slabiji, njegov polni nagon biva sve jači i neprijatniji.

- Jednom sam preko 24/25 puta masturbirao na dan. A jednom sam imao erekciju 28 sati i tada sam završio u bolnici. Više puta sam mislio da ću umreti od bolova. A u poslednje vreme erekcije prati i visok pritisak - priča Milan.

Bol koji oseća tokom erekcije, kaže, neverovatno je jak.

- To je kao da ti neko zarije nož i vadi ti testise. Ne možeš da dođeš do vazduha, srce radim, pritisak skače - kaže Milan za "Prva" TV.

Ne samo što ima i dugačke erekcije, već ga je priroda obdarila i skoro duplo više od "srpskog proseka". Kako bi umanjio svoje muke, ovaj Trsteničanin se odlučio da kroz treninge u teretani i težak fizički rad isprazni sav višak energije koji ima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading