deca se igraju sa zmijama
Foto: Printscreen/www.instagram.com/snakemasterexotics

Ova neuobičajena scena izazvala je burne reakcije korisnika društvenih mreža.

Roditelji devojčice Arijane, koja drži manjeg belog pitona, i njenog mlađeg brata, koji se igra sa većim pitonom, podelili su ovaj trenutak na Instagramu, ističući ljubav svoje dece prema zmijama.

Iako su deca izgledala potpuno opušteno i kao da im je to deo svakodnevne rutine, mnogi korisnici su bili zgroženi prizorom.

U komentarima su se javljali izrazi osude i zabrinutosti, uz tvrdnje da zmije nisu prikladni ljubimci, te da roditelji ne vode dovoljno računa o sigurnosti svoje dece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana (@snakemasterexotics)

Iako neki priznaju da zmije verovatno nisu opasne po decu, činjenica da se deca tako blisko druže sa velikim gmazovima izazvala je osećaj nelagode i straha kod mnogih gledalaca.

Uprkos kritikama, porodica na Instagramu nastavlja da deli svoje trenutke sa zmijama, ističući da je to deo njihove svakodnevice.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Tradicionalno okupljanje naroda na praznik Sv. Zosima i Jakova čudotvoraca Tumanskih 🗓️ SREDA 21.avgust 2024.godine #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #tumane ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading