ultrazvuk bebe
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 Iako su im doktori, pa čak i prijatelji, savetovali abortus, par nije ni na trenutak posumnjao u svoju odluku. Odmah su zavoleli svoju bebu i bili spremni na sve prepreke koje bi se mogle pojaviti.

Rascep usne i nepca je stanje koje nastaje kada se određena tkiva ne formiraju pravilno tokom razvoja fetusa. Može se uočiti na ultrazvuku već nakon 12. nedelje trudnoće.

Ovo oštećenje nije samo estetski problem, već može značajno otežati bebi da jede, pije, smeje se, pa čak i da diše. Ipak, u većini slučajeva, ovaj problem se može uspešno rešiti operacijom, omogućavajući deci normalan život.

Sara i Kris su bili ponosni na svog sina Brodija i odlučili su da svoju priču podele sa svetom.

Na društvenim mrežama su redovno objavljivali fotografije svog sina, želeći da podignu svest o ovom stanju i da pokažu kako ljubav i podrška mogu prevazići sve prepreke.

Iako su primali mnogo reči podrške, suočavali su se i sa nepristojnim komentarima. Sara je odlučila da umesto svađe, edukuje ljude o stanju njenog sina i da pomogne drugima da razumeju kako izgleda život sa ovim izazovom.

Danas, Brodi ima 6 godina i vodi srećno detinjstvo, iako je prošao kroz nekoliko operacija kako bi se korigovalo oštećenje.

Kroz svoju priču, Sara i Kris su se povezali sa mnogim ljudima širom sveta koji su im pružili podršku i pomoć, što je dodatno ojačalo njihovu odlučnost da pokažu svetu kako ljubav može prevazići svaki izazov.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading