devojka otkazala venčanje
Foto: Printscreen/www.youtube.com/SWNS

Nakon što je suočila svog partnera s prevarom, on je napustio dom, a Lindzi je otkazala ceremoniju. Umesto toga, odlučila je da ostatak planiranog dana pretvori u zabavu sa prijateljima i porodicom.

Nakon što je isprva želela da održi veliki dan, Lindsi kaže da je došla sebi.

Njen bivši se vratio da živi kod majke, dok je Lindzi nazvala vlasnike Car Bank Wedding Parka u Mensfildu kako bi otkazala ceremoniju i violinistu.

Ali odlučila je da nastavi, preimenuvši to u svoj "dan slobode" uz pomoć sestre Bet (28).

Lindzina prijateljica Rejčel (33) ostala je s njom preko noći 16. avgusta. Njih dve su zajedno napravile frizuru i šminku sledećeg jutra, te se odvezle do mesta venčanja sa Lindzi u njenoj venčanici i Bet u haljini za kumu.

“Pre nego što sam izašla kroz vrata, rekla sam Rejčel 'moraš me smiriti'", rekla je.

Oko 60 do 70 gostiju prisustvovalo je svečanoj večeri, govorima i zabavi uz di-džeja i svirače bongosa, piše Njujork post. 

Lindzi je čak otišla na medeni mesec sa prijateljicom Melisom na Krit. Iako još nije spremna za novu vezu, rekla je da se na svojoj "solo svadbi" osećala osnaženo i podržano.

Ona je objasnila da je novac za venčanje već bio potrošen i da je odlučila da dan provede s najbližima umesto da sedi kod kuće i tuguje.

Nakon što je privatno obavestila goste o situaciji i objavila status na Fejsbuku, dobila je mnogo podrške.

Lindzi je rekla da je bila iznenađena koliko su je svi podržavali i da je dan bio ispunjen ljubavlju, što je podsetilo da njen bivši partner nije bio potreban za njeno zadovoljstvo.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading