nervozan muškarac
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Pre 12 godina, dok je bio u vezi sa strastvenom i dramatičnom ženom, Britanac se počeo viđati s drugom ženom koja ga je privukla svojom smirenošću, ali nije u njemu budila istu strast kao prva.

Kada je njegova prva devojka saznala za drugu vezu, izjavila mu je ljubav i pozvala ga da živi s njom.

Pijan, on je želeo da odgovori na njenu poruku i izrazio je svoje duboke emocije prema njoj, ali greškom je poslao poruku svojoj tadašnjoj devojci, koja mu je odmah uzvratila ljubav.

U panici i nesigurnosti, on je odlučio da ostane s devojkom koja je dobila poruku, iako je uvek osećao da to nije prava ljubav, piše the sun. 

nervozan muškarac

Foto: Shutterstock

 

Sada, posle 10 godina braka, on se oseća nesrećno i ne može prestati da misli na svoju bivšu ljubav. Postavlja se pitanje šta bi trebao da uradi dalje, kako bi rešio svoje emocionalne konflikte i pronašao sreću.

Terapeut mu je savetovao da prestane da se oseća kao pasivna žrtva situacije i da preuzme kontrolu nad svojim životom. Posle decenije zajedničkog života, važno je da raščisti svoja osećanja sa suprugom.

Ako je njihov brak došao do tačke gde je dosadan i lišen strasti, on treba otvoreno da razgovara sa suprugom o svojim osećanjima ili da razmisli o razvodu.

Afera sa ženom iz prošlosti nije rešenje za sadašnje nezadovoljstvo i neće doneti dugoročnu sreću ni njemu ni njegovoj supruzi.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading