melanija tramp
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Donald Tramp, poznat po tome što je svoju porodicu stavljao u središte svoje političke i poslovne karijere, izneo je svoje osećaje o mogućem angažovanju bivše prve dame Melanije u aktuelnoj kampanji. Iako se njegovo srce na trenutak usijalo pri pomisli na to, Tramp je izrazio skepticizam zbog složenosti političkog sveta.

"Voleo bih to, ali to nije pitanje. Za mene je ovo zaista težak svet," rekao je Tramp šest nedelja nakon što je bio meta pokušaja ubistva.

On je istakao da nije toliko zabrinut za demokrate koliko za svoju porodicu, koja se suočava sa nepravdom. "Melanija duboko brine o zemlji i učiniće sve što je potrebno, ali moja deca ne dobijaju tretman kakav zaslužuju," izjavio je Tramp u intervjuu za "Daily Mail."

Tramp je u Mar-a-Lagu van sezone, gde se klub zatvara do Noći veštica, a članovi su na odmoru u manje vlažnim delovima Evrope ili Kalifornije. Dok se u pomoćnoj zgradi renoviraju pločice, dnevna soba ostaje živahna, u centru poslovnih i političkih aktivnosti Donalda Trampa.

Džared Kušner, Trampov zet i ključna figura u administraciji i kampanji 2020, izlazi iz sobe nakon sastanka, dok Korej Levandovski, koji je nedavno pridružen kampanji, prati sadržaj na svom telefonu. Erik Tramp, sin i izvršni potpredsednik Trampove organizacije, stalno dolazi i odlazi.

Tramp je dao intervju kao deo strategije da održi medijski pritisak na Kamalu Haris, koja je, tokom 38 dana kao kandidatkinja demokrata, izbegavala medije. Njena taktika je očigledno imala uspeha, jer je njeno prikupljanje sredstava dostiglo rekordne nivoe i napredovala je u nacionalnim anketama, sve to bez rizika od neprijatnih pitanja.

Tramp je verovao da će demokrate napustiti Džozefa Bajdena (81), očekujući da će njegova kampanja dobiti impuls. "Nisu imali odbijanja na svojoj konvenciji. Videli ste rezultate anketa," rekao je Tramp, dodajući da je Kamala Haris izbegavala komunikaciju jer ili ne može da objasni promene u politici, ili je nesposobna.

Tramp retko daje intervjue u dnevnoj sobi Mar-a-Laga, ukrašena zlatnim listićima i poznata kao "zimska Bela kuća" tokom njegovog predsednikovanja. Trenutno je previše zauzet kampanjom da bi igrao golf. Takođe, angažovao je novu publiku preko Jutjubera i drugih online influensera, uz pomoć svog sina Barona, koji ima 18 godina i dobro poznaje ove platforme.

Melanija i Baron Tramp su često zajedno, dok Melanija pažljivo bira svoje javne nastupe. Dobila je veliki prijem na partijskoj konvenciji u Milvokiju i izdala javnu izjavu nakon pokušaja ubistva njenog supruga, naglašavajući važnost ljubavi iznad političkih razlika.

Tramp je izrazio zabrinutost zbog toga što njegova deca trpe napade i optužbe, dodajući: "Moja deca su se povukla, a sve što su radili je da ih optužuju za Rusiju i sve te dezinformacije. Ne želim da budu povređeni zbog strašnih stvari koje demokrate rade."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading