nadgrobni spomenik
Foto: Printscreen/www.x.com/buksna na vetru

Suprug preminule žene, Ivan, postavio je na njen spomenik zajedničku fotografiju sa letovanja u Makarskoj, gde su oboje u kupaćim kostimima.

S obzirom na to da je žena umrla u 88. godini, Ivan je želeo da prikaže jedan od najlepših trenutaka iz njihovih mlađih dana.

Međutim, ovaj njegov potez nije naišao na opšte odobravanje na društvenim mrežama.

Na platformi X (bivši Tviter), gde je slika postala viralna, mnogi korisnici su izrazili negativne komentare, ističući da je neprimereno prikazivati tako intimne trenutke na nadgrobnom spomeniku.

To je lijepa naša", "Ne kaže se džabe - samo da mi Bog u starosti sačuva pamet", "Isuse, šta su moje oči videle", "Ne, ne, opakih glava ima pod ovom nebeskom kapicom", samo su neki od negativnih komentara ispod posta na pomenutoj društvenoj mreži.

Ipak, neki su ovaj gest videli kao dirljiv čin.

Smatrali su da je Ivan želeo da ovekoveči jednu od najlepših uspomena sa suprugom, dok su drugi korisnici istakli da i njihovi rođaci imaju slične fotografije na spomenicima.

Komentari podrške su isticali da je to možda bio način da se par seti srećnih dana, a neki su čak priznali da ih je cela situacija dirnula i rasplakala.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading