razvod
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ona je u svojoj ispovesti objasnila kako je njen suprug, s kojim je provela mnoge godine, odlučio da je napusti zbog druge žene, iako je izjavio da se nikada neće razvesti.

Ova situacija ostavila je "Odbačenu" ne samo emocionalno ranjivom, već i pravno i psihološki zaglavljenom u odnosu iz kojeg ne vidi izlaz.

"Ništa mi nije posebno ukazivalo na preljubu, pojačano nezadovoljstvo niti je eskalirao nekakav sukob. Oboje radimo, zreli smo ljudi svako sa svojim hobijima, imali smo nekoliko zajedničkih prijatelja, ali i prijatelje s kojima bi se nalazili odvojeno. On je strogo verski odgajan i govorio je da ne podržava razvod". napisala je žena u svojoj ispovesti. 

Savetnica Ksenija Habunek pružila joj je praktičan savet, preporučujući da izbegne impulsivne reakcije i da potraži pravnu pomoć kako bi povratila kontrolu nad svojim životom, piše mojevrijeme.hr. 

starija žena

Foto: Shutterstock

 

Ksenija je naglasila koliko je važno emocionalno stabilizovanje i promišljeno rešavanje pitanja kao što su podela imovine i budući odnosi s decom.

,,Njegova izjava da se “ni mrtav neće razvesti” svakako je sebična, no važno je naglasiti da ono što on kaže nije zakon. Vi se morate razvesti, ako ne vidite zajedničku budućnost, i morate povratiti kontrolu nad svojim životom. Potražite pravnu pomoć.''

Ono što posebno odjekuje u Ksenijinom odgovoru je njen poziv da "Odbačena" vidi ovu situaciju kao priliku za novi početak, iako se suočava s tugom zbog izgubljenih godina i propuštenih mogućnosti.

Poruka je jasna – žena zaslužuje više od života s nekim ko je ostavio, a najvažnije je da donosi mudre odluke koje će joj dugoročno koristiti.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading