HOROSKOP ZA NEDELJU, 15. SEPTEMBAR Biku trzavice u vezi, Lav odlaže putovanje, Vodoliji virusna infekcija
Foto: pexels.com

OVAN

POSAO: Koncentracija vam je loša i skloni ste pravljenju grešaka. Potrudite se da sebi date dovoljno vremena da odmorite od posla, pravite česte pauze, bolje se organizujte...Donošenje važnih odluka, koje danas ne možete da izbegnete, uključite bliskog saradnika. Možda on primeti neke nelogičnosti, koje vama sada mogu promaći.

LJUBAV: Očekuju vas burne rasprave sa voljenom osobom danas. Ona vam zamera što ste preterano brzopleti i smatra da mnogi vaši postupci nemaju nikakvog smisla.

ZDRAVLJE: Problemi sa jakom glavoboljom su mogući, čuvajte se i eventualnih povreda.

BIK

POSAO: Skloni ste donošenju brzopletih odluka, povedite računa da na taj način ne napravite neke veće greške. Pokušajte da na vreme sebe iskontrolišete pre nego napravite grešku. Sada ste skloni brzopletim zaključcima.

LJUBAV: Ukoliko ste zauzeti, možete da očekujete trzavice u ljubavnom odnosu. Oni koji su slobodni ne bi trebali da očekuju preterano velike promene danas, nije povoljan dan.

ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi su naglašeni danas. Skloni ste prejedanju na nervnoj bazi. To često činite u zadnje vreme, a posledica je kilaža koju ćete teško skinuti.

BLIZANAC

POSAO: Ako možete, počnite svoj vikend malo ranije i izbegnite obaveze. Nije vam povoljan dan i mogli biste da naiđete na niz neprijatnih situacija u poslovnom okruženju.

LJUBAV: Niste navikli da budete ostavljeni i sada kada vam se to desilo, jako vam je teško da se pomirite sa realnošću. Bez obzira na sve, imate u sebi dovoljno snage da to prevaziđete. Sada vam prija samoća, druženje sa bliskim prijateljima.

ZDRAVLJE: Moguće su povrede i prelomi, budite veoma oprezni pri fizičkoj aktivnosti. Takođe obratite pažnju na saobraćaj, bilo da ste aktivni ili pasivni učesnik.

 

RAK

POSAO: Nemojte da dopustite sebi da se upuštate u konflikte sa svojim šefovima. To se po vas neće dobro završiti. Nema potrebe da sami sebi pravite dodatne probleme. Pojedinci nastoje da vas eliminišu iz nekih projekata, jer vas doživljavaju kao potencijalnog konkurenta.

LJUBAV: Ne želite više da trpite bilo šta što vam ne odgovara. Danas veoma lako možete da prekinete vezu u kojoj niste srećni, nema više mnogo oklevanja. Veoma ste direktni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa hormonima, bilo bi dobro da posetite i ginekologa. Uradite neophodne analize.

LAV

POSAO: Iznenada će vam se odložiti putovanje u inostranstvo koje ste planirali, mnoga vaša očekivanja padaju u vodu. Trebaće vam neko vreme da se vratite u kolotečinu, teško vam je, jer ste već duhom otišli iz zemlje, firme. Važno je da se ne predajete, biće još prilika.

LJUBAV: Voljena osoba će odbiti neki vaš predlog, a vi ste zbog toga osećate jako loše. Na pragu ste depresije. Očigledno da ste ovaj dan vrlo negativno doživeli, a potrebna vam je partnerova podrška, koja je ovog puta izostala.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i poroke. Umete u zadnje vreme da preterate.

DEVICA

POSAO: Nemojte da se upuštate u velika dugovanja tokom današnjeg dana, osim ako ne želite da kasnije budete u velikom problemu. Ako ste planirali da uzmete kredit, sačekajte. Sada nije pravi trenutak za bilo koji vid pozajmice.

LJUBAV: Možete se lako naći u situaciji u kojoj ćete voljenoj osobi uputiti neke prilično teške reči. Potrudite se da izbegnete da kažete i više od onoga što zaista mislite o njemu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa urogenitalnim traktom, skloni ste upalama i raznim infekcijama. Uradite analize i pređite na odgovarajuću terapiju.

 

VAGA

POSAO: Neprijatno ste iznenađeni stavom koji je zauzeo vaš poslovni partner. Smatrate da je na neki način direktno ugrozio vaš lični interes i polako razmišljate o prekidu saradnje.

LJUBAV: Moguće je da ni na emotivnom planu situacija nije baš najbolja. Ukoliko ste u braku, mogli bi biti pred razvodom ili u ozbiljnoj krizi. Stvari se menjaju drastično i brzo. Pokušajte pre donošenja svake odluke, razumno da razmotrite sve opcije za prevazilaženje problema.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima, jako je važno da unosite dovoljno tečnosti. U suprotnom, vaš urološki sistem je ugrožen.

ŠKORPIJA

POSAO: Pokušavate da preuzmete veći deo rešavanja problema na sebe i da tako maksimalno rasteretite svoje saradnike. Ipak, moguće je da nećete moći sve sami da obavite. Prepustite deo obaveza drugome, jer nećete uspeti sve da završite u zadatom roku.

LJUBAV: Svakodnevne prepirke sa partnerom su nešto na šta ste već odavno navikli. Zapitajte se da li je takvo stanje zaista normalno i da li ste suštinski srećni? Ako niste, menjajte nešto. Nema svrhe da odugovlačite neminovno, samo sebi dodatno otežavate.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta, problemi sa groznicom, ekcemima i tome slično.

STRELAC

POSAO: Nemojte da očekujete previše kada su u pitanju potencijalni finansijski rizici i ulaganja. Dan vam nije povoljan za igre na sreću ili kocku bilo koje vrste. Čuvajte svoj novac.

LJUBAV: Desiće vam se sasvim neočekivano poznanstvo koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Došlo je vreme da se pokrenete i da napravite pomak na ljubavnom planu! Sve od vas zavisi! Ne povlačite zarad svoje nesigurnosti, sumnje u partnerove namere.

ZDRAVLJE: Problemi sa kardiovaskularnim sistemom su mogući, javite se lekaru. Moguća je određena vrsta terapije nakon pomnog ispitivanja.

 

JARAC

POSAO: Gubici su veoma mogući. Pokušajte da od poslovnog okruženja distancirate sve one ljude koji nisu dovoljno iskusni ili stručni, a koji uporno pokušavaju da vam se umešaju. Oni vam mogu izazvati kolaps u pregovorima, a da toga nisu svesni.

LJUBAV: Odnosi u braku su poljuljani i uplašeni ste zbog toga. Uznemireni ste i teško vam je da okolnosti sagledate bez panike. Biće vam potrebno mnogo vremena da sve rešite.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa stomakom, pazite šta jedete, izbegavajte tešku hranu. Veliki ste gurman, volite novotarije u kulinarstvu. Uživate u hrani.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete prekid nekog dogovora koji ste imali ranije. Razočarani ste, jer tako nešto niste baš očekivali. Potrudite se da što pre pronađete neki zamenski posao. Sada nije vreme za bilo kakve posebne zahteve.

LJUBAV: Pokušajte da kontrolišete svoje ishitrene reakcije i nervozu u odnosu sa voljenom osobom. Nema potrebe da ona ispašta zbog vaših frustracija u poslovnom okruženju. Opteretili ste ga vašim poslovnim nezadovoljstvom.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu su mogući, kao i virusne infekcije. Povećajte unos vitamina. Izbegavajte hladne napitke.

RIBE

POSAO: Neočekivani troškovi su ispred vas, može se veoma lako desiti da uđete u dodatna zaduženja kako biste nešto isplatili. Potrudite se da sve bude regularno i po pravilima.

LJUBAV: Niste dovoljno posvećeni partneru i on se polako udaljava od vas. Ne možete da očekujete da će da vam bude privržen ako mu ne dajete dovoljno ljubavi i pažnje. Pronađite rešenje, ukoliko želite da ga zardržite. Iznenadićete se koliko malo treba da se situacija među vama stabilizuje.

ZDRAVLJE: Proverite štitnu žlezdu, ona vam je veoma slaba tačka tokom celog života. Moguće da je došlo do disbalansa hormona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading