udala se za samu sebe
Foto: Printscreen/www.instagram.com/suellencarey.uk

Ova neobična odluka privukla je pažnju javnosti, a njen brak sa sobom isprva je funkcionisao kako je očekivala.

Međutim, nakon što je uvidela da joj samoća postaje preteška, odlučila je da okonča tu vezu, ali, srećom, uz prijateljski razvod.

Nakon što je objavila svoj "razvod" od same sebe, Suelen je doživela iznenađenje – preplavljena je ponudama za brak!

U samo nekoliko nedelja primila je preko 1.500 predloga, uključujući 30 buketa cveća. Suelen, koja sada živi u Londonu, priznaje da nije očekivala toliku pažnju i interesovanje od potencijalnih udvarača iz celog sveta.

,,Nisam mogla ni da zamislim da će moj razvod izazvati ovakvu reakciju. Sada sam traženija nego ikaD.'' izjavila je Suelen, napominjući da je iznenađena tolikim interesovanjem.

Iako je brak sa sobom bio proslava samoljublja i samospoznaje, Suelen je ubrzo shvatila da je, ipak, spremna za novu ljubav i vezu sa nekim drugim.

,,Biti u vezi sa sobom bilo je predivno iskustvo, ali takođe i izazovno. Usamljenost je postala teža nego što sam mislila.''

Sada, nakon što sam se zaista upoznala, shvatila sam da je veza sa drugom osobom prava stvar kada ste potpuno spremni za to - rekla je Suelen, dodajući da je sada mnogo selektivnija.

Ona zaključuje da je njeno iskustvo pokazalo koliko je važno voleti sebe, jer je ljubav prema sebi osnova za svaku zdravu vezu.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading