VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Blizancima povećanje prihoda, Lav opterećen problemima, Ovnu psihički umor
Foto: GettyImages

Ovan

Posao - Neugodnosti od 27.9. ćete izbeći prilagođavanjem i pojačanom koncentracijom. Teže ćete pamtiti i povezivati, pa zapisujte važne podatke. Moguće su zabune i pogrešne procene. Birajte ljude s kojima sarađujete.

Ljubav - Moguće su bračne razmirice oko usklađivanja interesa i slobodnog vremena. Ovnovi samci, ljubavnih prilika će biti, ali zasad neće ispunjavati vaša očekivanja. Bude li se željeni odnos previše sporo razvijao, mogli biste izgubiti strpljenje i odustati.

Zdravlje - Mogli biste osećati izraženiji psihički umor, a i svakodnevica će vam biti ispunjena stresnim situacijama. Prihvatićete se previše obaveza, što vas može iscrpiti. Nije naodmet obaviti sistematski pregled.

Najbolji dan: 27. septembar

Najlošiji dan: 25. septembar

Bik

Posao - Radit ćete čak nekoliko poslova istovremeno i to prilično uspešno i kvalitetno. Bićete uspešni u trgovini, zastupanju i pregovaranju. Snage Bikovima neće manjkati, no koncentracija ponekad nije baš blistava.

Ljubav - Nezadovoljni ste postojećim emotivnim stanjem i odabirom partnera. Problemi izviru iz vaših postupaka prema njemu, pa pripazite da ne budete previše grubi. Moraćete uskladiti različite interese te prigušiti ljubomoru koja vam oduzima mir.

Zdravlje - Teško ćete odolijevati ukusnoj hrani. Ako ste nedavno krenuli na dijetu, trebat će vam mnogo snage i volje da ne pokleknete. Pripazite se infekcija i raznih upalnih stanja – odmor vam je i više nego potreban.

Najbolji dan: 22. septembar

Najlošiji dan: 28. septembar

Blizanci

Posao - Vreme je povoljno za umetničko stvaralaštvo i rad vezan uz sport i medije. Bićete uverljivi na rečima i delima, a drugi će ceniti vaš trud. Neki Blizanci će uvećati prihode honorarnim poslom.

Ljubav - Razgovorom ćete odagnati nedoumice i raščistiti bračne probleme. Dobrog savetnika imaćete u prijatelju, koji će vaše emotivne probleme sagledati bolje od vas. Ako ste sami, novo poznanstvo baziraće se na intelektualnoj privlačnosti.

Zdravlje - Druženje s prijateljima, izlazak u dvoje i sportovi, biće najbolji lek za vaše raspoloženje. Iako ćete mnogo raditi, nećete osećati umor, pa će vam kolege zavideti na tako dobroj formi i izdržljivosti.

Najbolji dan: 23. septembar

Najlošiji dan: 22. septembar

Rak 

Posao - Dobro razmislite pre nego što donosite odluke i izbegavajte zahtevnije poslove, poput gradnje ili kupoprodaje nekretnina. Nepovoljne okolnosti od 27.9. blokiraće Rakove potencijale.

Ljubav - Očekuje vas mnogo telefonskih i elektronskih poruka sa simpatijom, neočekivanih susreta na ulici ili na školskim hodnicima. Od 24.9. ste u odličnom periodu za nove veze i poznanstva, a i oni koji su u braku imaće kvalitetnije odnose s voljenom osobom.

Zdravlje - Ne preterujte s naporima, jedite ono što vaše telo traži i uzimajte vitamine. Psihički ćete osećati umor, pa će vam se na poslu često spavati i trebati će vam češće pauze. No, zato ćete telesno biti izdržljivi.

Najbolji dan: 25. septembar

Najlošiji dan: 24. septembar

Lav

Posao - Pravo je vreme za doškolovanje ili specijalizaciju. Poseta stranoj zemlji ili prisustvovanje seminaru omogućit će vam da mnogo naučite. Odlično vam idu pravni poslovi, zastupanje i posredovanje.

Ljubav - Odnos s partnerom od 24.9. biće opterećen problemima koje nećete rešavati, nego prelaziti preko njih. Pazite da vam se to ne vrati poput bumeranga – vreme je za otvoren razgovor s partnerom. Slobodnim Lavovima ulazak u vezu biće popraćen komplikacijama.

Zdravlje - Osetljivi ste na vremenske uticaje pa pazite kako se oblačite. Starijim pripadnicima znaka mogli bi se pojaviti problemi vezani uz tlak ili probavu. Nemojte se zapustiti, prekontrolirajte zdravlje kod lekara.

Najbolji dan: 28. septembar

Najlošiji dan: 26. septembar

Devica

Posao - Do izražaja će doći kvaliteta vašeg rada. Bićete svesni svojih mogućnosti. Bavićete se naplatom i isplatom. Uspešno ćete podmirivati novčane obaveze, ali pripremite se na porast troškova.

Ljubav - Neko će se Devicama posebno svideti. Put od poznanstva do zagrljaja biće možda dug, ali budite sigurni da će vam se želje ispuniti. Razrešićete neke dvojbe, posebno ako se nalazite u vezi, a sviđa vam se neko drugi. Bićete spremni za prekid.

Zdravlje - Ako se stalno osećate umornima i pospanima, bilo bi pametno da proverite nivo gvožđa u krvi. Unesite u ishranu što više povrća, ali trebat će vam i proteini pa će vam goditi mesni obroci.

Najbolji dan: 22. septembar

Najlošiji dan: 24. septembar

Vaga

Posao - Od 27.9. Merkur ulazi u vaš znak, pa ćete stalno biti u pokretu i juriti na sve strane. U komunikaciji ćete iskazivati odlučnost i sve ostale s lakoćom nagovarati da prihvate vaše ideje. U timskom radu Vage će biti jedne od jačih igrača.

Ljubav - Sklapaćete poznanstva i birati između nekoliko prilika za pustolovinu. Mogli biste se zbližiti s energičnom osobom koja će imati prevelika očekivanja prema vama. Bračni odnosi biće puni uspona i padova – nastojte se kontrolisati i ne svađati.

Zdravlje - Čuvajte se povreda uzrokovanih nekom nespretnom kretnjom. Pre svake telesne aktivnosti dobro se zagrijte i razgibajte mišiće. 

Škorpija

 

Posao: Izloženi ste stresu i zastojima. Pad koncentracije ometaće vas u obavljanju intelektualnih i matematičkih zadataka. Mogu vas razočarati neke kolege, shvatićete da nisu iskreni prema vama.

Ljubav: Ova nedelja je dobra za nove veze. Neki Škorpioni će sklopiti poznanstvo u poslovnom okruženju koje bi moglo prerasti u ljubavnu vezu. Pazite se onih koji ne gledaju blagonaklono na vaš izbor partnera – neko vam zavidi!

Zdravlje: Venera u vašem znaku vas prolećava, podiže raspoloženje i čini vas društvenijima. Mars čuva vašu energiju, ali mogli biste imati problema sa čestim promenama raspoloženja.

Najbolji dan: 26. septembar
Najlošiji dan: 28. septembar

Strelac 

Posao: Od 27.9. Strelci će jurišati prema zacrtanim ciljevima. Imate dovoljno energije, pa će vam naporan rad biti lak. Potraga za zaštitnicima i vezama će biti uspešnija, a vaši planovi se ostvaruju bez zastoja.

Ljubav: Granica između sreće i nostalgije biće tanka. Od 24.9. čuvajte se pretjerane i neosnovane ljubomore. Zbog hirovitosti biste mogli prekinuti vezu, pa posle požaliti. Dobro razmislite pre ljubavnih odluka.

Zdravlje: Izbegavanje fizičkih aktivnosti će se odraziti na vašu kondiciju. U odličnom ste razdoblju za vežbanje – krenite s tim!

Najbolji dan: 27. septembar
Najlošiji dan: 24. septembar

Jarac 

Posao: Izloženi ste neugodnim karakterima i zahtevima kojima teško udovoljavate. Ponekad ćete se mučiti da odradite obaveze, ali trud neće biti uzaludan.

Ljubav: Shvatićete šta vam nedostaje da biste bili ispunjeni. Slobodni Jarci će upoznati privlačnu osobu putem prijatelja, a nova veza može doneti mnogo, iako ćete sami malo davati.

Zdravlje: Vaše zdravstveno stanje se može pogoršati, pa obratite pažnju na sebe. Ako vas muče simptomi, nemojte se lečiti sami.

Najbolji dan: 22. septembar
Najlošiji dan: 25. septembar

Vodolija

Posao: Poslovne aktivnosti će biti povezane s inostranstvom i usavršavanjem. Očekujte odlazak na seminar ili kurs gde ćete ostvariti dobre kontakte.

Ljubav: Preispitaćete kvalitetu svoje veze. Smetaćete se neraščišćenim situacijama. Otvoreni razgovor s partnerom je potreban.

Zdravlje: Radite na samodisciplini i pridržavajte se odluka o zdravlju. Imate Sunčevu podršku, pa ste puni energije i raspoloženi.

Najbolji dan: 23. septembar
Najlošiji dan: 28. septembar

Ribe 

Posao: Snalaženje u mnoštvu obaveza će vam dobro ići. Bićete instinktivni i znaćete prioritete.

Ljubav: Slobodne Ribe, od 24.9. je pravo vreme za osvajanje i nove veze! Približite se osobi koja vam se sviđa – velike su šanse za pozitivan odgovor. Ako ste u braku, očekujte povremene verbalne iskrice.

Zdravlje: U periodu ste Marsove podrške, što znači da ste vitalni i izdržljivi. Uživajte u društvenom životu.

Najbolji dan: 26. septembar
Najlošiji dan: 24. septembar

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading