promo
Foto: Alo/Promo

Mesto gde pustinjski pejzaži oživljavaju avanturistički duh, a Sredozemno more poziva na potpuno opuštanje. I to na samo oko 2 sata leta od Vas! Zaboravite na svakodnevne brige i prepustite se čarima TUNISA.

promo

Promo

 

Definitivno omiljena letnja destinacija naših turista, Osetite čari Mediterana, fantastičnih plaža, kvalitetnih hotela, izuzetne gastronomske ponude, kao i nezaboravnog noćnog provoda.

a iz naše raznovrsne ponude, za leto 2024. izdvajamo sledeće hotele

Hotel Byzance 3*

Hotel je na idealnom mestu ispred Sredozemnog mora i na 500 metara od centra i sukova.
Hotel vas dočekuje u Nabeulu, glavnom gradu poluostrva Cap Bon. Ranije su ga zvali Neapolis, to je grad koji živi u ritmu talasa i sunca.

promo

Promo

 

Uživaćete na otvorenom bazenu, privatnoj plaži, teretani, solarijumu i fitnes centru sa đakuzijem, saunom, hamamom i masažom.

Best Beach Hotel (ex Tergui Club) 3*

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na naziv hotela

promo

Promo

 

Best Beach Hotel nalazi se u Susu, svega 400m od Arheološkog muzeja Susa i na manje od 1km od Dar Am Taib-a. U sklopu hotela nalaze se bašta, bar, i bazen na otvoreno

Jinene 3*lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na naziv hotela

promo

Promo

 

Hotel Jinene je mali hotel, na plaži. Udaljen je 4,5km od centra Sousse, 3km od centra Port el Kantaoui, 135km od aerodroma u Tunisu, 20km od aerodroma u Monastiru. Pripada hotelskom kompleksu Jinene koji čine dva hotela- Jinene3* i Royal Jinene 4*.

 

Royal Jinene 4*

(ekskluzivno pravo prodaje Wayout)

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na naziv hotela. 
Hotel se nalazi na plaži, udaljen je 3km od centra Sousse, 3km od centra Port el Kantaoui i 20km od aerodroma u Monastiru. Plaža je peščana sa sitnim peskom, jedna od najlepših u ovom delu Sousa. Suncobrani i ležaljke su dostupni za goste hotela.

Delphine Al Habib 4*lux

Hotel se nalazi u turističkoj zoni Monastira. Udaljen je 100m od peščane plaže (ulica deli hotel od plaže), 300m od centra grada Monastira, 8km od aerodroma u Monastiru i 150km od aerodroma u Tunisu.
promo

Promo

 

Gosti mogu da koriste otvoren i dečiji bazen, masažu (uz doplatu), mini klub.
Hotel ima svoju privatnu plažu do koje se prelazi ulica. Ležaljke i suncobrani su dostupni gostima za korišćenje.

 

Vincci Helya Beach Resort 4*Lux

(ekskluzivno pravo prodaje Wayout)

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na naziv hotela

promo

Promo

 

Ovaj hotel se nalazi ispred plaže Skanes-Monastir i ima prelep pogled na Sredozemno more. Nudi smeštaj sa 4 zvezdice sa privatnom terasom, 2 bazena i spa centrom.

Le Hammamet Hotel & Spa 4*Lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na naziv hotela

promo

Promo

 

Hotel se nalazi na mirnoj i tihoj lokaciji, u južnom delu grada. Hotel je u blizini plaže, na 5 minuta od centra grada i medine. Plaža je peščana i za goste hotela dostupne su ležaljke i suncobrani hotela.

Hotel Marhaba Salem 4*lux

Hotel se nalazi na 3 km od grada Soussa sa direktnim izlazom na svoju privatnu plažu.

promo

Promo

 

Hotel ima 260 prostranih soba. Svaka soba sadrži klimu, telefon, TV, sef (uz doplatu na recepciji), toalet i balkon. U okviru hotela se nalazi glavni restoran, snack bar pored bazena, grill restoran na plaži, arapski kafe, suvenirnica, menjačnica, bilijar, tereni ze tenis, fudbal, košarku, odbojku, mini golf, boćanje, gađanje lukom i strelom, animacioni tim i igralište za decu. Hotel ima zatvoren i otvoreni bazen.

Marhaba Royal Salem 4*lux

Ovaj hotel poseduje sopstvenu plažu i okružen je sa 7 hektara šume i bašte. Obuhvata 2 bazena, spa centar i nekoliko sportskih objekata. Hotel nudi klimatizovane sobe, pristup bežičnom internetu i pribor za roštilj na plaži.

promo

Promo

 

Sve sobe u hotelu Marhaba Royal Salem imaju balkon sa pogledom na okolinu. Sve sobe sadrže TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa kadom i fenom za kosu.Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana. Za ostale obroke možete birati između internacionalnog restorana i restorana u kome se služe lokalni specijaliteti. Na raspolaganju su koktel bar i kafeterija.

Movenpick Resort & Marine Spa 5*Lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na naziv hotela

promo

Promo

 

Nalazi se u samom centru grada, na plaži, nadomak medine, glavnih trgovačkih ulica i korniša - popločanog šetališta kraj mora. Hotel Movenpick Resort & Marine Spa Sousse poseduje svoju peskovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate

promo

Promo

 

 

Kao organizator putovanja sa najvećim brojem putnika za Egipat, Kipar, UAE i ostale destinacije, što smo postigli zahvaljujući Vašoj neizmernoj podršci, nudimo Vam najbolju uslugu uz pristupačne cene (ako nađete jeftinije čak i na internet portalima vraćamo Vam razliku)

Potrudili smo se da unapredimo uslugu i nudimo Vam opciju rezervacije bez dolaska u agenciju, samo popunite formu za online rezerevaciju na našem sajtu (kao na slici ispod). Unesite destinaciju, hotel, željeni period putovanja i Vaše podatke i naš agent prodaje će Vas kontaktirati putem telefona i odgovoriti na sva Vaša pitanja i nedoumice.

promo

Promo

 

Za sve dodatne informacije nam se možete obratiti mejlom na office@wayout.co.rs ili pozivom na broj: +381.11.41.44.284, +381.11.41.44.286, +381.11.41.44.294, +381.11.41.44.295.

VAŠ ODMOR JE NAŠA BRIGA!

 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading