Tarot
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Oktobar 2024. samo što nije stigao, pa je vreme da pogledamo šta tarot karte predviđaju za svaki horoskopski znak za najlepši jesenji mesec.

"U oktobru je veoma potrebno usporavanje," objasnila je Keli Miler u TikTok videu.

Dok se još uvek borimo sa energijom pomračenja, Miler savetuje da ostanemo "uravnoteženi i neutralni" tokom meseca, što se može činiti lakšim nego obično pod harmoničnom energijom sezone Vage i Jupiterovog retrogradnog kretanja u Blizancima.

Tarot karta za oktobar 2024. za svaki horoskopski znak

Ovan: Vitez pehara

Oblast sreće: Finansije

Ovnovi, tarot karta za vas ovog meseca je vitez pehara. Ona vas podstiče da budete metodičniji u svojim postupcima i strpljiviji u svojim poslovima. Dobre stvari zahtevaju vreme da se razviju, ali je mnogo lakše sve uništiti ako dozvolite da vas anksioznost savlada.

Pokušajte da se uzemljite kroz redovnu praksu svesnosti, bilo da je to meditacija, fokusirano disanje, joga ili nešto drugo. Sve što vam pomaže da stvorite prostor između akcije i reakcije je dobro, bez obzira koliko nekonvencionalan pristup može biti. Vaše lične finansije (i poslovni računi ako ste preduzetnik) će imati najviše koristi od ovoga.

 

Bik: Petica mačeva

Oblast sreće: Samonapredovanje

Bikovi, tarot karta za vas ovog meseca je petica mačeva. Ona vas upozorava na samozadovoljstvo ako osećate da imate lažne prijatelje u svom užem krugu ili imate člana porodice čija ljubomora uvek preovladava.

Vođenje dnevnika vam može pomoći da dođete do srži problema i izazovete te intuitivne pogotke. Takođe ste pozvani da udvostručite samonapredovanju i to na putevima koji vam odgovaraju. Nije sebično želeti dobar život za sebe i svoje voljene, pa budite svesni toksičnih dinamika ili reči koje mogu pokušati da vas obeshrabre ili da vas nateraju da se osećate krivim što odustajete od svojih snova i ciljeva.

Blizanci: Trojka štapova

Oblast sreće: Pisanje

Blizanci, tarot karta za vas ovog meseca je trojka štapova. Ona vas podstiče da izađete iz svoje zone komfora i poznatog kruga prijatelja da biste otkrili sve što svet ima da ponudi izvan onoga što već znate. U početku može biti malo zastrašujuće, ali svaki poduhvat će podstaći svežu inspiraciju i predivne ideje. Kuda ćete krenuti sa svim tim zavisiće od vaših snova i motivacija.

Takođe se ohrabrujete da obratite više pažnje na reči koje pišete ovog meseca. Imate moć da manifestujete kroz pisane reči u ovom trenutku, pa neka to bude prostor za nešto izuzetno za vas!

Rak: Zvezda

Oblast sreće: Lična sreća

Kao karta velike arkane, ona odmah otkriva da će oktobar biti značajan mesec za vas, posebno tokom perioda Noći veštica, jer kulturološki daje ljudima prostor da izraze svoju kreativnost i puste da njihova unutrašnja zvezda živi i sija onoliko sjajno koliko žele.

Sve dok se fokusirate na ono što vas čini srećnim i ignorišete sitnu dramu koju stvaraju zlobnici, verovatno ćete imati najbolji mesec 2024. godine upravo sada. Ako ste na neki način u industriji zabave, ovo je takođe znak da će vaša zvezda sada sjajno sijati, donoseći vam prilike i saradnje kao nikada pre!
 

Lav: Luda

Oblast sreće: Vreme i novac

Ona vas podstiče da uradite jednostavan ritual svaki put kada osetite da strah začepljuje vaš duh. Prvo, zaustavite se i duboko udahnite. Zatim se zapitajte šta imate da dobijete ili da imate korist od poduhvata ili nove avanture. Nakon toga, suočite se sa svojim strahovima direktno i shvatite da li su oni stvarni (u kom slučaju treba da otkrijete načine da rešite te probleme) ili su jednostavno ostaci uslovljenih uverenja ili društvenih očekivanja.

Pronaći ćete ogromnu radost, rast i sreću kada sledite unutrašnji poziv na ove nove avanture. Plus, to će pozitivno uticati na vaše finansije i na to kako provodite svoje vreme i napore!

Devica: Vitez štapova

Oblast sreće: Strategije

Device, tarot karta za vas ovog meseca je vitez štapova. Ona vas podstiče da izađete iz svoje zemljane zone komfora i pokušate da živite iz vatrenijeg mesta ovog meseca. Bilo da tražite inspiraciju na najčudnijim mestima, sledite impuls do kraja, beskompromisno se zalažete za sebe ili izražavate svoje mišljenje i rušite status kvo, otkrićete da svaka akcija rasplamsava vašu unutrašnju vatru i donosi vam strategije za koje možda niste mislili da su održive ranije. Čeka vas novi period transformacije.

Vaga: Desetka pehara

Oblast sreće: Vaš podsvesni um

Vage, tarot karta za vas ovog meseca je desetka pehara. To je odlična karta za dobijanje i direktno otkriva da će oktobar biti fantastičan mesec za vas, posebno sa stanovišta društvenih interakcija, vremena provedenog sa porodicom i svega što ima veze sa ljubavlju.

Pošto je Noć veštica vrhunac ovog meseca, nemojte se iznenaditi ako sva ova dobra energija teče ka vama kroz aktivnosti poput odlaska u lov na bundeve, dizajniranja kostima za parove, organizovanja jezive koktel zabave za vaše prijatelje i još mnogo toga!

Takođe se ohrabrujete da date prioritet svim intuitivnim podsticajima koje dobijete. Meditacija vas može dovesti u bliži kontakt sa vašom podsvešću, a tamo ćete pronaći i neka duboka blaga.
 

Škorpija: Snaga

Oblast sreće: Priprema za budućnost

Škorpije, tarot karta za vas ovog meseca je karta velike arkane snaga. Ona vas podstiče da budete strpljivi i ne dozvolite da toksična drama uništi vašu energiju. Sve dok se fokusirate na ono što je ispravno za vas i put koji vam donosi radost i mir, bićete dobro.

Tarot karta snaga takođe otkriva moć predviđanja i planiranja, pa planirajte budućnost kako biste ostvarili svoje snove. Kada se odlučite, ništa vas ne može zaustaviti.

Strelac: Umerenost

Oblast sreće: Hrana

Strelci, tarot karta meseca za vas je karta velike arkane umerenost. To je definitivno zanimljiva karta za dobijanje jer je umerenost tradicionalno povezana sa horoskopskim znakom Strelca. Ovo je direktna potvrda da će oktobar biti značajan period za vas. Ali ona takođe nosi poruku o traženju načina da se pomešaju različite energije kao što je prikazano na karti umerenosti.

Bez obzira da li to radite u umetnosti mešajući različite medije ili isprobavajući nešto jedinstveno sa svojim hobijima i interesovanjima, neka oktobar bude eksperimentalni period dok se usidravate sa strpljenjem. Ova energija će takođe imati veliki uticaj u areni hrane i obedovanja, pa možda ima prostora za neke eksperimente i tamo!

Jarac: Desetka štapova

Oblast sreće: Bacanje kockica

Jarčevi, tarot karta za vas ovog meseca je desetka štapova i ona ima prilično jasnu poruku: nosite svoje terete i odgovornosti najbolje što možete i motivišite se da nastavite da gurate napred svakog dana. Težina može biti teška za nošenje ponekad, ali ciljna linija je bliža nego što shvatate. Čini se da je ovo veliki izazov u vašoj potrazi za veličinom i ostvarenjem vaših snova.

Takođe, budite neustrašivi i dajte sebi šansu. Rast zajedno sa novim mogućnostima ili odgovornostima (posebno ako dobijete unapređenje) može biti i teret. Ali vremenom ćete savladati sve to.
 

Vodolija: Mesec

Oblast sreće: Finansije

Vodolije, tarot karta za vas ovog meseca je iz velike arkane - Mesec. Ona otkriva da će oktobar biti psihički značajan mesec za vas sa nekoliko natprirodnih iskustava koja će vas iznenaditi.
Pokušajte da se uzemljite kroz vežbe svesnosti kroz sve to. To će vam olakšati da se nosite sa ovom promenljivom energijom i nasumičnim promenama raspoloženja ili izazovima koji vam dolaze. Zanimljivo je da Mesec takođe otkriva da će vaša kreativnost biti veoma blagoslovena pod ovim uticajem, što će koristiti i vašim finansijama.

Ribe: Car

Oblast sreće: Suština vaše duše

Ona vas podseća da, uprkos izgledu i stereotipima, vi ste horoskopski znak kojim vladaju Neptun (i Jupiter). To su izuzetno moćne sile koje imate kao lične vodiče, pa se pozivate da nikada ne potcenjujete sebe ili se uzdržavate od svoje sudbine. Ako verujete u sebe i suštinu svoje duše, možete pomerati planine i iznenaditi sve koji su sumnjali u vas.

Car vas takođe poziva da se oslonite na svoj lični autoritet i oblast stručnosti. Da, uvek će biti prostora za rast. Ali to nikada neće negirati ono što već izuzetno dobro znate, piše Your Tango.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading