dečko
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Odlučio je da je poseti u njenoj zemlji, ali se suočio s jednom nezgodom - pobrkao je u kojoj državi ta devojka zapravo živi!

Na TikToku je podelio ovu urnebesnu priču koja je izazvala mnoge reakcije, među kojima su smeh i čuđenje.

"Mesecima sam se dopisivao sa osobom iz Litvanije koju sam upoznao u Grčkoj, pa sam odlučio da odletim i iznenadim je. Kada sam sleteo, napisao sam: 'Dođi na glavni trg u 19 sati'. Međutim, nije se pojavila... Ali zato što je iz Letonije. Promašio sam celu državu!" - opisao je Ivan događaj, dodajući da su ipak bila dva lepa dana tamo.

"Grad je prelep", napisao je uz fotografije koje je postavio.

Međutim, pažljivom oku jednog od pratilaca nije promaklo da su fotografije zapravo snimljene u Rigi, glavnom gradu Letonije!

"Opet sam pomešao. Riga je u Letoniji", zakukao je Ivan u komentarima, objašnjavajući da je ponovo zamenio države, te da je on bio u Letoniji, dok je tadašnja devojka bila iz Litvanije.

Komentari su bili prepuni šala na račun ove zabune.

"Letonija - Litvanija kao Kraljevo, Kruševac, Kragujevac..."

Neki su komentarisali sreću što nije pobrkao Austriju i Australiju.

Iako su neki pratitelji bili zainteresovani da li su se Ivan i devojka ipak našli na kraju, na to pitanje zasada nije bilo odgovora.

S obzirom na to da Ivan i dalje nije siguran u razliku između ove dve države, možemo pretpostaviti da ova ljubavna priča nije imala baš najsrećniji kraj.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading