dečko obuo devojčine cipele
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/ttabithajo

Tabita je otkrila kako je nosila crvene cipele s visokom potpeticom, koje su joj napravile žuljeve, a tada je njen partner Henri preuzeo inicijativu.

"Kraljevi ne dozvoljavaju svojim kraljicama da se kući vrate sa žuljevima", napisala je Tabita, što je oduševilo korisnike TikToka.

Nakon večere sa Henrijem i njegovim roditeljima, Tabita je shvatila da više ne može hodati zbog bolova u stopalima. Predložila je da pozovu taksi, ali Henri je imao drugačiji plan.

Na snimku vidimo kako je Henri požrtvovano obuo crvene cipele svoje devojke, dok je njoj dao svoje udobne patike.

Iako je na potpeticama, čini se da se snašao bez problema, a Tabita je otkrila da ovo nije prvi put da ju je spasio u sličnoj situaciji.

Dok su još živeli u Las Vegasu, Tabita je, zbog bolova, tražila da obuje Henrijeve patike, na šta je on bez oklevanja uzeo njene japanke.

Kako prenosi Newsweek, prolaznici su ga tada nagradili osmesima, aplauzom, pa čak i zastajanjem automobila.

Korisnici TikToka pohvalili su Henrijevu pažljivost i nesebičnost.

"Kakav kralj", "Izabrala si pravog" i "Izgleda odlično dok ih nosi" bili su neki od komentara, dok su pojedini korisnici bili začuđeni kako je Henri uspeo da stane u ženske cipele. 

BONUS VIDEO 

@alo_portal TUGA NE PRESTAJE! Navršilo se 17 godina od kako nas je napustio pevač anđeoskog glasa! #alo #alodnevnenovine #fypシ゚ #fypシ゚viraltiktok #fypシ゚viral #viralvideo #toseproeski ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading