žena
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Naime, dok je brinula za supruga, koji je čekao rezultate zbog sumnje na ozbiljnu bolest, njen svet se dodatno srušio kad je otkrila šokantnu tajnu.

Dok je suprug bio na pregledu, žena, koja se bližila 60. rođendanu i bila u braku 35 godina, slučajno je čula njegov telefonski razgovor u kojem je izjavljivao ljubav drugoj ženi.

Razgovor ju je pogodio više nego bilo šta drugo – muž je govorio kako je voli više od svega, ali da ne mogu započeti zajednički život dok ne bude siguran u svoju dijagnozu.

"Nikada mi nije rekao te reči, niti me je ikada nazvao svojom srodnom dušom," napisala je u svojoj objavi na Redditu, gde je podelila priču.

razvod

Foto: Shutterstock

 

Iako ga je ranije uhvatila kako koristi sajtove za upoznavanje, tada su rešili stvari, ali nova izdaja ju je potpuno slomila, piše daily mirror. 

Saznala je da preljuba traje više od tri decenije, a u dilemi je da li da ga suoči s istinom ili pusti da sve ide svojim tokom.

Na kraju, odlučila je da se suoči sa suprugom i obznanila da je brak završen.

Na Redditu je dobila ogromnu podršku, uz savete da se usredsredi na sebe i svoju budućnost.

"Tvoj 60. rođendan bi trebalo da ti donese slobodu’, napisao je jedan komentator, dok su drugi savetovali da ona ne treba da brine o njemu i da preispita finansijsku situaciju kako bi bila sigurna da nije uradio nešto i s računima.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading