sestre bliznakinje
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/lifewithtwinstwice

Tokom jednog od pregleda, saznala je da će njena porodica ponovo rasti, što je izazvalo mešane emocije kod nje i njenog partnera.

Međutim, njih dve ćerke su bile oduševljene vestima i jedva su čekale da dobiju brata i sestru. Ova priča, koja se dogodila pre tri godine, ponovo je postala viralna na Instagramu.

,,Jedan od mojih omiljenih trenutaka u životu je bio dovođenje kući naših blizanaca, koje su postale najbolje starije sestre bliznakinje ikada.''

,,Ova verzija snimka uključuje trenutak kada mi ćerka daje komplimente za moju novu figuru,” napisala je Kajri na Instagramu.

Video je izazvao emotivne reakcije publike.

Kada je Kajri donela bebe kući, njene starije bliznakinje su potrčale ka njoj i odmah upitale da li su bebe stigle. Roditelji su im pokazali dečaka i devojčicu kako mirno spavaju u autosedištima.

Nakon toga, jedna od bliznakinja se okrenula prema mami i nežno joj pomazila stomak, uzbuđeno primetivši: "Tvoj stomak više nije veliki."

Gledaoci su takođe bili dirnuti i ostavili su mnoštvo komentara ispod videa:

"Moja baka je imala dva para blizanaca, rođeni su na isti dan sa razmakom od sedam godina."

"Rekla je da ti stomak nije tako veliki više, ovo je preslatko."

"Čestitam vam, ovo je čista radost."

"Bog te je blagoslovio ovim prelepim bliznakinjama."

Ovaj par je priznao da su se plašili kada su saznali da ponovo čekaju blizance, ali su sve brige nestale kada su videli koliko su njihove devojčice uzbuđene.

Sada, blizanci su postali deo njihove svakodnevice, a devojčice se svakog jutra drže za ruke sa svojim bratom i sestrom pre nego što odu u vrtić.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading