žena
Foto: Shutterstock

Naša današnja junakinja je žena od 32 godine, koja je mislila da poznaje svog supruga . Sve do trenutka kada joj je naizgled običan predmet pomogao da otkrije šokantnu istinu o svom mužu.

Očajna gospođa ispričala je svoju priču, koja je na kraju imala neverovatan i najmanje očekivan preokret.

Žena je želela je da njeno iskustvo posluži kao upozorenje drugim ljudima da obrate pažnju na sve čudne stvari koje se dešavaju u njihovoj vezi. Stefani je započela svoju ispovest, rekavši:

„Ja i moj muž Majk smo srećni u braku više od 5 godina. Mi smo tipična porodica, bez značajnih problema ili skandala, po čemu bismo se izdvojili iz gomile. Ali od samog početka našeg bračnog života, moj muž Majk je imao veoma čudno pravilo. Insistirao je da nikada ne čistim naš frižider dok je on odsutan''

Stefani je objasnila da je, naravno, bila radoznala o razlozima zbog kojih je njen muž insistirao da ona čisti frižider SAMO u njegovom prisustvu.

Rekla je: „Nikad nije spomenuo da ne bih, na primer, trebalo da čistim kupatilo ili perem naš auto, šta god, dok je on odsutan. Jedino oko čega je bio tako uporan je bio naš frižider. Kada sam ga pitala o njegovim motivima za ovo čudno ponašanje, promrmljao je nešto kao da ne želi da bacim hranu koju još možemo da jedemo, i želeo je da zadrži ovaj proces pod svojom kontrolom samo zbog toga.''

Stefani je znala da njen muž samo pronalazi izgovore i da joj ne govori istinu.

Rekla je: „Nikada nisam imala naviku da bacam hranu i uvek proveravam datum isteka na pakovanju. Ako je hrani istekao rok trajanja, neću je, naravno, više držati u frižideru, ali verujem da je to nešto što svi normalni ljudi rade, jer ko želi da konzumira proizvode kojima je istekao rok trajanja?»

Majk je bio izuzetno zaštitnički nastrojen prema nekim stvarima u frižideru, govoreći svojoj ženi da ih nikada ne dira.

Stefani se prisetila kako je Majk jednom kući doneo metalnu kutiju koju je pažljivo stavio u frižider. Često ju je proveravao tokom dana, što je bilo zaista čudno.

Kada ga je Stefani pitala o tome, Majk je objasnio da sadrži neke retke masline koje je njegov prijatelj Džejms dobio od svog dede na poklon i želeo je da ih Majk zadrži neko vreme.

Stefani je dodala da se ova konzerva maslina već dugi niz godina drži u njihovom frižideru i da je niko nikada nije dirao. Džejms nikada nije došao da ih uzme, a Majk nikada nije rekao ništa o tome kada će mu zapravo dati tu stvar.

Jednog dana, Stefani je odlučila da prekrši pravila i očistila frižider kada je Majk bio odsutan.

frižider

Žena je započela ovaj uobičajeni postupak, a nije ni slutila da će taj korak značiti kraj njenog srećnog braka i krah svih njenih nada i planova.

Žena je rekla: „Cela stvar je trajala oko 2 sata, uključujući isključivanje frižidera, pražnjenje svih polica i odlaganje svih stvari (namirnice, nešto povrća i posude za hranu sa prethodno kuvanim jelima). Zatim sam počela da perem i čistim unutrašnjost frižidera, a onda sam ga pustila da se osu[i pre nego što sam ga ponovo uključila.''

,,Za to vreme počela sam da sređujem sve stvari koje sam izvadila iz frižidera pre čišćenja, proveravala rokove trajanja na paketima i bacala one koji su bili isključeni. Uzela sam kutiju koju je doneo moj muž i proverila datume na njoj. Primetila sam da je maslinama istekao rok trajanja, pa sam bez razmišljanja odlučila da i njih bacim.''

žena

 

 

Stefani je objasnila da je, pored isteka roka trajanja, primetila da posuda sa maslinama curi, a izgleda da je ionako opasno konzumirati ove masline. Tako da nije ni pomislila na posledice, osim na potencijalni rizik da se ova hrana dalje čuva u njihovom frižideru. Stefani je iznenada otkrila veoma neočekivanu stvar o svom dragom mužu. 

Dok je donosila kantu do kante za smeće, ona je još više napukla i vrh limenke je skoro otpao. Sadržaj limenke se prosuo po podu. Zatim, na svoje iznenađenje i užas, Stefani je videla da to uopšte nisu bile masline.

Žena je napisala:

„Videla sam da se neka tečnost sliva na pod iz konzerve, imala je neki hemijski miris. A onda sam video šta se nalazi u ovoj tečnosti. To su bila 2 mala preseka pupčane vrpce. Odmah sam znala šta su, jer je moja sestra sačuvala ostatke pupčane vrpce svoje bebe kako bi ostala u sećanju na dan kada je moja nećaka rođena. Ona mi ih je pokazivala jednom ili dvaput, nije mi bilo odvratno, ili šta već, i samo sam znao kako te stvari izgledaju, pa sam ih odmah prepoznala.''

Kada se Majk vratio kući sa posla, Stefani je odmah započela razgovor sa njim. Rekla mu je da je „limenki maslina“ istekao rok trajanja i da curi, pa je odlučila da je baci.

Otkrila je: „Kada sam ovo rekla, Majk je prebledeo. Pitao sam ga zašto je toliko zabrinut za ovu konzervu maslina, a on je rekao da su veoma skupe i tako dalje. Ali ja sam ga prekinula, postavljajući mu direktno pitanje o onim delovima pupčane vrpce koje sam našla u konzervi. Nije mu preostalo ništa drugo nego da mi kaže istinu, i to je bilo šokantno.''

Ispostavilo se da je Majk imao ljubav svog života, ženu po imenu Roza, sa kojom je imao 2 bebe, koje su bile bliznakinje. Bebe su rođene kada su Majk i Stefani već bili u braku, a on je sve ovo vreme to krio od svoje žene.

To su bili delovi njihovih pupčana vrpca koje je Majk sve ovo vreme čuvao u onoj „limenki maslina“ u njihovom porodičnom frižideru.

razvod braka

Foto: Shutterstock

 

Roza i Majk i nisu mogli da se venčaju ili budu zajedno, jer je njena porodica bila potpuno protiv Majka. Sve ovo vreme, dok su on i Stefani bili u braku, viđao se sa Rozom tajno od svih i brinuo o dvoje dece.

Stefani je napisala: „Bila sam apsolutno potresena kada sam saznala sve ove informacije od čoveka, sa kojim sam provela veliki deo svog života. Nisam ni slutio da će konzerva maslina biti „početak kraja“ mog porodičnog života i totalna katastrofa za moj brak. Podnosim zahtev za razvod i ne mogu da prestanem da mislim na ovu ogromnu izdaju od osobe koju sam iskreno volela.''

BONUS VIDEO 

 

 


 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading