horoskop
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Sigurno ste nekada sreli osobu za koju kažu da je srećnik. Dok se drugi bore za sve u životu i na svakom koraku se susreću s problemima i izazovima, ovim srećnicima sve ide lako i od ruke.

Indijski astrolozi objašnjavaju da su neki ljudi jednostavno miljenici neba, a sudbina im je odredila da budu rođeni pod srećnom zvezdom.

Devica

Ovaj horoskopski znak pripada elementima Zemlje, zajedno s Bikom i Jarcem. Device imaju razvijene liderske veštine, što im pomaže da postignu zavidan uspeh u svim životnim oblastima. Sposobne su da ostvare sve ciljeve i želje koje zacrtaju. Ono što ih razlikuje od drugih znakova Zodijaka je njihova praktičnost, detaljnost, preciznost, kao i racionalan pristup svemu. Prilično su fleksibilne, ali i vrlo pažljive prema drugima.

One znaju da istraže svet oko sebe, što im omogućava da proučavaju sve što ih zanima, ali nikada ne žure s zaključcima. Čak i kada je reč o njihovom uspehu, sve rade planski i postepeno. Device su srećne zahvaljujući svojim liderskim sposobnostima i sposobnosti planiranja.

Strelac

Drugi miljenik Univerzuma je horoskopski znak Strelca. Pripadnici ovog znaka su predstavnici elementa Vatre i po prirodi su vrlo optimistični, s velikom željom za životom. Strelci su osobe koje nikada ne miruju i stalno su u pokretu. Njihova snažna energija, radoznalost i želja za aktivnostima izdvajaju ih od ostalih znakova horoskopa. Vole putovati i biti viđeni. Rizik im je takođe veoma jaka strana. Još jedna karakteristika koja ih definiše je želja za promenom i nemirnost, jer se ne plaše nepoznatog.

Blizanci

Najveći favoriti neba su Blizanci. Nema osobe koja ih ne voli i koja može odoljeti njihovom šarmu. Omiljeni su u društvu zbog svoje veselje i razigrane prirode. Život im nudi više mogućnosti i zaista imaju sreće. Štiti ih od nevolja, često nesvesno. Blizanci stalno traže sebe i svoj unutrašnji mir, ali to ih ne sprečava da isprobavaju nove stvari i preuzimaju rizike u mnogim situacijama. Karakteriše ih želja za avanturom, tvrdoglavost i često nesloga. Njihova intelektualna priroda je jača strana, zbog čega ih mnogi smatraju složenim i dvostrukim ličnostima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading