majka i ćerke
Foto: Printscreen/www.facebook.com/printscreen

Sud u Lidsu je obavešten da je njihov otac, Džef, imao kratkotrajnu ljubavnu vezu dok je radio u policiji. Međutim, afera je prestala, a oba partnera su se vratila svojim supružnicima.

Deset godina kasnije, Eleonor je saznala da je muž bivše ljubavnice pokrenuo novi posao, što je bio "okidač" za njihovu osvetu.

Porota je čula da su Eleonor, njena sestra i majka isplanirale osvetu, pri čemu je Eleonor napravila lažni profil na sajtu za poslovnu pratnju i seksualne usluge.

Na taj profil je postavila eksplicitne fotografije žene, koje je prethodno dobila od majke. Sud je saopštio da je Eleonor muškarcu slala fotografije njegove supruge

Bračni par

Lažni profil nosio je naziv „Bivša policajka koja voli da nosi uniformu za svoje klijente“.

Iako Sofi nije optužena u ovom slučaju, izgubila je posao u policiji Zapadnog Jorkšira nakon istrage. Ni majka Sara nije suočena s optužbama, prenosi Telegraph. 

Fotografije iz njihovog porodičnog albuma kasnije su završile na internetu, a sudija je naveo da je suprug žrtve bio „bombardovan porukama i pozivima“, pošto je njegov broj naveden na lažnom profilu.

Žena koja je bila meta ove spletke obratila se sudu putem pisane izjave, navodeći da se osećala „povređeno“ i da ju je situacija duboko potresla. Izrazila je zabrinutost zbog Eleonorinih postupaka.

Odbrana je tvrdila da je Eleonor bila traumatizovana događajima iz 2012. godine, te da je žena koju nikada nije upoznala s vremenom postala „karikatura“ u njenim očima.

Eleonor je priznala krivicu po dve tačke optužnice, ali sudija Aleks Mineri je opisao njeno ponašanje kao „potpuni nedostatak moralnog kompasa“ i „zapanjujući manjak kajanja“.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading