majka i ćerka
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/kokohux

Nakon brojnih pokušaja, odlučili su da ona pristupi vantelesnoj oplodnji, koja je konačno donela dugo iščekivanu trudnoću.

Oduševljena i presrećna, Karol je odlučila da te lepe vesti podeli sa svojom majkom, koja je s nestrpljenjem čekala unuče i zajedno sa ćerkom proživljavala sve teške trenutke.

U video-snimku koji je postao viralan sa preko 1,6 miliona pregleda, Karol je zabeležila emotivnu reakciju svoje majke dok joj je pokazivala pozitivan test na trudnoću.

Majka je, kako je Karol objasnila, bila njena najveća podrška tokom celog napornog procesa vantelesne oplodnje.

"Majka je osećala svu moju bol i patnju tokom ovog puta. Želeli smo da zabeležimo trenutak kada sazna da sam trudna kao znak zahvalnosti za svu podršku koju nam je pružala. Znam da bi slično reagovao i moj tata, koji je takođe bio uz nas na svakom koraku", napisala je Karol uz emotivan video koji je podelila na društvenim mrežama.

U videu, Karol drži pozitivan test na trudnoću i nestrpljivo čeka dolazak svoje majke. Isplanirala je da je iznenadi pod izgovorom da joj treba pomoć oko izbora novog tepiha.

@kokohux My mom has been our biggest support system since day one. All the pain and suffering we felt during this journey, i know she felt too. We wouldnt have gotten to this moment without her and we are so thankful for everything she has done and continues to do for us. I know my dad was standing right next to her every step of the way 💛🥹 #ivf #fertilityjourney #unexplainedinfertility #ivfstory #infertilityawareness #frozenembryotransfer #fet3 #ivfsuccess #pregnancyannouncement ♬ Forever - Noah Kahan

Kada majka stiže, Karol joj pruža test, a njena emotivna reakcija – suze radosnice i topao zagrljaj – ostavlja jak utisak na sve koji su pogledali snimak.

Video je izazvao brojne pozitivne komentare, a mnogi korisnici su se složili da je ova priča predivna i inspirativna za sve one koji prolaze kroz slične borbe sa neplodnošću.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading