SPEKTAKL U NAJAVI Roj Džons Junior želi da se "bije" u Beogradu
Foto: Alo.rs

Roj Džons Junior, legendarni bokser i nekadašnji višestruki šampion sveta, ponovo je bio gost Beograda i Srbije. Jedan od najboljih boksera svih vremena je promoter Svetskog prvenstva u boksu koje će se održati u Beogradu od 26. oktobra do 6. novembra, a u srpskoj prestonici je boravio i ranije ove godine.

Novi povod za njegov dolazak je svetski dan boksa koji će biti obeležen danas, manifestacijama širom sveta, uz centralni događaj u Beogradu.

Džons je i tada nagovestio da će se vratiti u Srbiju, što je i učinio uoči starta Svetskog bokserskog prvenstva, ali je najavio i da želi i dalje da bude aktivan borac, uprkos činjenici da ima 52 godine.
Džons je 2015. godine od ruskog predsednika Vladimira Putina dobio ruski pasoš i sad je državljanin i Rusije i SAD.
- Želim i dalje da se borim. Zašto da ne, egzibicija u Beogradu bi bila veoma zanimljiva, mogli bi da nađemo i zanimljvog protivnika. Pod čijom zastavom? Borio bih se pod obe zastave – i Rusije i Amerike. Imam tu mogućnost - rekao je Džons tokom zvaničnog predstavljanja Svetskog bokserskog prvenstva u Beogradu.
Džons je potvrdio ranije rečeno, on želi da se bori i dalje, a da je u odličnoj formi potvrdio je u u nedavnoj egzibiciji sa legendarnim rivalom Majkom Tajsonom. Ranije je pričao da bi se rado našao u ringu sa Fjodorom Jemaljanenkom.
- Fjodor želi da se borimo.
Na kraju razgovora, sjajni bokser je otkrio da ima i jednu želju.
- Voleo bih da živim u Rusiji - zaključio je Džons.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading