PREOKRET! Da li ovo znači da Borjan ostaje u Zvezdi?
Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Ranije dans Milan Borjan je putem Instagram potvrdio da želi da napusti Crvenu zvedu

- Juče je u medijima izasla informacija da zelim da idem iz FK Crvena zvezda i da je razlog to sto ne mogu da trpim tenziju i pritisak. Da, želim da idem iz Crvene zvezde jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je doslo vreme da svoje mesto prepustim dostojnoj zameni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izlozen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na moju porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže - napisao je Borjan.

OGLASIO SE MILAN BORJAN! Na Instagramu je SVE otkrio, zbog ovoga napušta crveno-bele! (FOTO)

BORJAN DOBIO PONUDU! Kapiten Crvene zvezde blizu odlaska sa "Marakane", poznato i gde bi mogao da nastavi karijeru!

On je detaljno objasnio zašto se odlučio na ovaj potez.

- Razlozi moje zelje da se povučem su mnogo dublji, konkretniji i veći. Ako bude potrebe u nekom trenu podeliću sa vama i to jer su navijači FK Crvene zvezde oduvek bili moj najveći motiv, moja snaga i razlog da se borim iz godine u godinu sve jače. Sve navijače i medije ću zamoliti da mi dozvole da u miru provedem svoj dugo čekani odmor sa svojom porodicom i do daljnjeg se neću oglasavati na ovu temu - napisao je on.

MILAN BORJAN TRAŽI DA IDE Evo koliko para vredi golman FK Crvena zvezda prema čuvenom sajtu Transfermarkt

Navijači Crvene zvezde potom su počeli da se opraštaju od kapitena Crvene zvezde, ali sada je usledio preokret.

Iskuskni golman je obrisao poruku u kojoj je napisao da napušta Crvenu zvezdu, tako da su se verne pristalice "crveno-belih" možda bez razloga opraštale od kapitena.

Epilog ovog slučaja svakako ćemo saznati u narednim danima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

20.12.2021 01:15

Šta sad bi? Dala, dala pa se pokajala. Nisi trebao da objavljuješ ako nisi čvrsto rešio. Samo si stvorio još veću tenziju zbog kojeg je najviše ispljuvan Stanković. Dobro znaš da nije tako. Šef stručnog štaba sa pravom može da opomene, kritikuje, savetuje...tebi nije odgovaralo zato što si ti, osim kapiten, i kolovođa tih provoda i bančenja. Budi fer pa reci istinu da se ne stvara pogrešna slika o pojedincima.