IDEMO NA SVIH 16 POBEDA! Dejan Stanković najavio Zvezdino proleće i poslao jasnu poruku Partizanu!
FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde utakmicom protiv Čukaričkog nastavljaju trku za Partizanom i traže način da istope bodovnu prednost od pet bodova u odnosu na prvoplasiranim Partizanom.

ZVEZDA SPREMILA BOMBU ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA! Veliko pojačanje stiže na "Marakanu"

Neće biti lako, svestan je toga i Stanković, ali kako i sam kaže crveno-beli će dati sve od sebe.

-  Idemo, počinje nešto najlepše. Prvenstvo, koje će u najmanju ruku biti zanimljivo. Biće to lepo proleće - poručio je Dejan Stanković.

Do kraja sezone ostalo je 16 utakmica, a u igri je 46 bodova.

IDEMO NA SVIH 16 POBEDA! Dejan Stanković najavio Zvezdino proleće i poslao jasnu poruku Partizanu!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

- Nije nemoguće! Jeste teško, ali nije nemoguće. Tako ćemo spremati utakmice, 16 pobeda... Na takav način smo se spremali, odradili smo jedne od boljh priprema. Momci su 200 odsto spremni, i u glavi i fizički. Svaka utakmica biće spremana posebno i kao da je finale. Nemamo šta da izgubimo!

Zvezda odavno nije bila u sličnoj situaciji gde mora da juri zaostatak, ali kako Stanković kaže to će biti dodatan motiv.

- Pretvorili smo našu situaciju u dodatni motiv. I trebalo je da nam se dogodi. Nemamo pravo na kiks, postajemo odgovorniji. Svaki navijač Crvene zvezde treba da se prepozna dole na terenu, u bilo kom igraču. Moramo da budemo pravi. Pet bodova jeste mnogo kod nas, ali nije nemoguće. Zato verujem igračima. Verujem!

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading