FK Crvena zvezda
Foto: Tanjug/Foto Tanjug AP

 

Kladionice veruju Crvenoj zvezdi! Vodeći svetski bukmejkeri veruju da je prvak Srbije u stanju da savlada Jang bojs na "Marakani" 4. oktobra u meču 2. kola grupne faze Lige šampiona.

JASNA PORUKA IZ GRČKE Navijači Olimpijakosa odali počast ubijenim Srbima i poručili: Kosovo je Srbija (VIDEO)

SAMO DVA KLUBA ISPRED CRVENO-BELIH Zvezda treća u Evropi po ovom parametru

Tako je kvota na pobedu domaćina 2,15 i konstantno pada. To u prevodu znači da je Zvezda veliki favorit, ali i da su širom sveta brojne uplate na "keca" jer i navijači i kladionic smatraju da je ekipa Baraka Bahara bliža trijumfu pred 50.000 navijača na "Marakani". S druge strane, kvota na Jang bojs je 3,1 i uveliko raste, dok je koeficijent na nerešen ishod - 3,6.

Ostalo je do utakmice još pet dana i ekipe imaju dovoljno vremena da se uigraju. Jang Bojs je juče izgubio u prvenstvu od Sent Galena (2:1), ali su neki ključni igrači ostali van stroja, jer je klubu glavni cilj da pobedi Zvezdu u Beogradu. Uz pretpostavku da će u grupi G prvo mesto zauzeti Mančester siti, a drugo Lajpcig, jasno je da će se ekipa sa "Marakane" sa protivnicima iz Berna boriti za poziciju koja vodi u nokaut fazu Lige Evrope.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading