Fudbaleri Crvene zvezde
Foto: Privatna arhiva/FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 18:05 dočekati Radnički iz Niša u okviru 10.kola Superlige Srbije, a tokom utakmice, prvih 31 minut neće biti navijanja, obavestile su Delije putem zvaničnog saopštenja. 

To će biti način da se još jednom oproste od druga sa tribine Stefana Nedeljkovića kao i ostalih srba koji su izgubili život na Kosovu.

-Želimo da obavestimo sve Zvezdaše da na utakmici protiv Radničkog iz Niša, neće biti navijanja prvih 31 minut. To će biti jedan od načina na koji ćemo odati počast našem Stefanu Nedeljkoviću, koji je junački dao život za svoju rodnu grudu. Pozivamo sve navijače da sutra dođu na utakmicu da se oprostimo i na stadionu od Stefana i ostalih srpskih junaka poginulih na Kosmetu. Da pomognemo našoj ekipi da ostvari pobedu i dobije vetar u leđa i sa naše tribine, pred Ligu šampiona i važnu utakmicu protiv Švajcarske.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading