BIVŠI TRENER CRVENE ZVEZDE SEO NA KLUPU TSC sve iznenadio imenovanjem Krstajićevog naslednika (FOTO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Nije Nenad Lalatović, jeste Mirko Jovanović. TSC će najmanje do kraja jesenjeg dela sezone predvoditi Jovanović, koji je vodio ekipu u nedelju u porazu od Partizana (1:3). 

Odlično poznavanje ekipe, kluba i sredine definisali su u osnovi uverenje predsednika Janoša Žemberija i saradnika da Jovanović zaslužuje mandat u punom kapacitetu. Nekad prvi saradnik Zoltana Saba, promovisan potom u sportskog direktora, izgradio je status čoveka od poverenja ljudi u Bačkoj Topoli.

BIVŠI TRENER CRVENE ZVEZDE SEO NA KLUPU TSC sve iznenadio imenovanjem Krstajićevog naslednika (FOTO)

FK TSC

 

U odsustvu kvalitetnog rešenja na duži rok šansu je dobio Mirko Jovanović, čiji madati su ranije imali isključivo privremeni karakter. Krajem jesenjeg dela prošle sezone, posle iznenadne smrti Zoltana Saba, vodio je ekipu dva puta. U trenerskoj karijeri, pre dolaska u Bačku Topolu, radio je kao trener u nižerazrednim klubovima – Crvenoj zvezdi iz Novog Sada, bačkopetrovačkoj Mladosti i novosadskom Indeksu.

Uz Jovanovića ostaje i stručni štab iz mandata Mladena Krstajića. Bivši selektor, u dogovoru sa ljudima iz kluba birao je poslednjih meseci saradnike i zato je logična odluka da većina njih bude angažovana na starim poslovima i pod vođstvom novog šefa.

Posle poraza od Partizana (1:3), zvanično novi šef struke vodiće TSC u sredu, u utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije, na Zlatiboru.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading