IZDOMINIRAJ ZA PRAZNIKE!
Promo

Bliži se kraj stare godine, a sa njim i početak nove PRAZNIČNE DOMINAZZIJE u Mozzart onlajn kazinu! Od ponedeljka 20. decembra imaćeš fantastičnu priliku da svakodnevno otvaraš nove poklone koje smo pripremili specijalno za tebe i uživaš u sjajnim nagradama. Promocija će trajati sve do 16. januara, kada ćemo proglasiti pobednika koji će biti bogatiji za neverovatnih 1.500.000 dinara.

Spremne su i vredne robne nagrade za drugo, treće, četvrto i peto mesto, u ukupnom plasmanu, u vrednosti od 600.000 dinara. Ukupan nagradni fond promocije iznosi preko 8.000.000 dinara, koji će biti raspoređeni na svih 28 dana takmičenja. Pored pomenutih dnevnih promocija, čekaju te i čarobne novogodišnje, kao i specijalne božićne nagrade koje će biti određene posebnim kriterijumima koje možeš pronaći na našoj promo strani.

IZDOMINIRAJ ZA PRAZNIKE!

Promo

 

 

Otvori MILIONE poklona. Poseti mozzartbet sajt i izzdominiraj!

Sve nagrade koje igrač može da osvoji tokom promotivnog takmičenja se evidentiraju kao uvećanje stanja njihovog naloga – u delu evidencionog računa za „kazino“, i smatraju se dodatnim dobicima igrača koji su ostvareni po osnovu ostvarenog prometa po osnovu učešća u posebnim igrama na sreću u skladu sa Zakonom o igrama na sreću ("Sl. glasnik RS", br. 18/2020).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading