Mozzart daje najveće kvote na svetu na Francusku i Hrvatsku
AP Jakub Kotian

Raznovrstan fudbalski program ovog petka stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Na rasporedu su interesantne utakmice u sklopu Lige nacija, a odsteri su i ovog puta spremili velika iznenađenja.

Pred vama su najveće kvote na svetu u dve utakmice koje se igraju u okviru relativno novog evropskog reprezentativnog nadmetanja. Ujedno, oba duela pripadaju Grupi 1 Divizije A Lige nacija, a sastaju se Francuska i Danska, odnosno Hrvatska i Austrija. Trijumfi Trikolora i Vatrenih vrednuju se najvećim koeficijentima na planeti, ali samo u Mozzartu.

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Francusku i Hrvatsku

EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

 

 

FRANCUSKA - DANSKA (PETAK, 20.45), KEC 1,70

Pre godinu dana reprezentacija Francuske je sa poteškoćama prošla grupnu fazu na Evropskom prvenstvu, gde je uspela da ostvari samo jednu pobedu. U nastavku su Trikolori neočekivano izgubili od Švajcarske posle serije penala, a situacija se u tabopru svetskih prvaka popravila u oktobru kada su osvojili prethodno izdanje Lige nacija. Galski opetlovi nijednom nisu izgubili u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru, ostvarivši pet pobeda i tri remija. U poslednjem meču Francuska je pobedila Južnu Afriku (5:0). Pre godinu dana selekcija Danske je igrala samouvereno na Euru i stigla je do polufinala. Ove godine Dinamit ide na Svetsko prvenstvo u Katar, pošto je na kvalifikacionom turniru u deset kola zabeležio devet pobeda. U poslednjem testu Danci su savladali Srbiju (3:0).

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

HRVATSKA - AUSTRIJA (PETAK, 20.45), KEC 2,05

Vicešampion sveta je dobro nastupio na poslednjem Euru kada je stigao do osmine finala. Na kvalifikacionom turniru za Svetsko prvenstvo u Kataru, hrvatski tim je u deset kola zabeležio sedam pobeda i dva remija, a izdvojio se i kvalitetnom igrom u odbrani, koja je primila samo četiri pogotka. U poslednjoj probnoj utakmici Vatreni su savladali Bugarsku (2:1). Selekcija Austrije je, takođe, igrala osminu finala Evropskog prvenstva, ali nije blistala u kvalifikacijama za Mundijal i ostala je bez plasmana na završnu smotru. U poslednjoj prijateljskoj utakmici Austrijanci su remizirali sa Škotskom (2:2).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading