Uzlet Južne Afrike i Kluža za najveće kvote na svetu
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Mesec nešto slabijeg fudbalskog programa je iza nas. Počele su kvalifikacije za Ligu šampiona, tu i je i KOSAFA kup, a pred vama su ove srede dve kvote kakve nećete naći nigde na svetu.

Bukmejkeri Mozzarta su danas bili široke ruke upravo u sklopu najjačeg klupskog takmičenja Evrope i godišnjeg turnira za zemlje iz južnog dela Afrike, gde se kriju najveći koeficijenti. Aktuelni prvak Rumunije Kluž pokušaće da opravda status favorita protiv Pjunika, šampiona Jermenije, u revanš meču uvodne faze kvalifikacija za Ligu šampiona (ovaj susret možete uz besplatnu registraciju da gledate na sajtu mozzartbet.com), dok se od Južne Afrike očekuje da protiv Mozambika izbori plasman u polufinale.

JUŽNA AFRIKA - MOZAMBIK (SREDA, 17.00), KEC 1,48

Namibija u polufinalu KOSAFA kupa čeka boljeg iz dvoboja Južne Afrike i Mozambika. Ako je suditi po kvalitetu i tradiciji, Bafana Bafana će proći dalje, međutim nije lako pobediti u unapred dobijenom meču. Pošto je prošle godine osvojila petu titulu u ovom takmičenju, Južna Afrika želi da istraje u borbi za odbranu trona i izjednači se sa Zimbabveom, koji takođe ima šest regionalnih trofeja. Južnoafrikanci se susreću sa rivalom iz Mozambika, koji nikada nije pobedio na ovom takmičenju koje je počelo 1997. Najbolji učinak ova selekcija je imala 2008. i 2015. kada je bila drugoplasirana. Trenutno, Južna Afrika je bez slavlja na četiri protekla duela, dok je Mozambik pobedio u proteklom susretu prošlog meseca. Međusobni bilans je na strani Bafane Bafane, sa četiri trijumfa i remijem u pet okršaja sa Mozambikom.

KLUŽ - PJUNIK (SREDA, 20.30), KEC 1,27

ĆFR Kluž je prošle sezone još jednom osvojio titulu šampiona Rumunije, peti put zaredom. Bilo je dramatično u finišu plej-ofa, gde su Železničari za bod bili uspešniji od FCSB-a i okitili se lovorikama. Nova sezona počela je remijem bez golova u Jermeniji sa Pjunikom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a potom su Ćeferišti izgubili u utakmici za Superkup Rumunije od Sepsija (1:2). Istina, trener je odmorio nosioce igre za večerašnji revanš sa Pjunikom, koji je lani 15. put osvojio titulu prvaka Jermenije. U 32 kola šampionata Akademija je upisala 23 pobede i šest nerešenih susreta i sa ukupno 75 bodova stigla do "zlatne medalje".

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading