SELEKTOR CRNE GORE SVESTAN JAČINE GRUPE Grupa je zahtevna, ali i ujednačena, Srbija izvanredna
Alo.rs/Vladmir Marković

Crna Gora će u kvalifikacijama za EP 2024. igrati u grupi G sa Srbijom, Bugarskom, Mađarskom i Litvanijom.

-Dobili smo jednu rezultatski veoma zahtevnu grupu. Srbija i Mađarska u poslednje vreme prikazuju izvanredne partije. Pokazatelj toga je učešće Srbije na Mundijalu. To je ekipa koja je izuzetno homogena. Dragan Stojković je na najbolji mogući način uklopio ekipu, vidite i sami kakve rezultate postižu. Mađarska iz godine u godinu napreduje i postiže izvanredne rezultate. Pokazala je to i Liga nacija i utakmice sa Engleskom i Nemačkom. Ima malo i simbolike - naša selekcija je prvu utakmicu odigrala sa Mađarskom. Nadam se da ćemo i posle ovih utakmica imati lep osećaj kao posle one prve - rekao je Radulović, preneo je zvanični sajt Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG).

KASILJAS ŠOKIRAO IZJAVOM Španac objavio da je gej, odmah se oglasio i Pujol (FOTO)


Utakmice kvalifikacija za EP 2024. biće odigrane od marta do novembra naredne godine. UEFA je saopštila da će naknadno da objavi raspored utakmica.

-Bugarska sa novim selektorom Mladenom Krstajićem kreće u formiranje nove ekipe. Poslednji rezultati su im bili za poštovanje. Litvanija je zbog putovanja i vremenskih uslova zahtevna. Nije lako gore igrati. Jedna grupa ujednačenog kvaliteta, biće neizvesno do kraja. Nadam se da ćemo uz veliko požrtvovanje, odgovornost i ispravljanje nekih stvari koje nisu bile dobre u Ligi nacija, uspeti da na kraju ostvarimo svoje ciljeve - poručio je Radulović. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading