OSULI PALJBU PO STOJKOVIĆU Hrvati napali Piksija: Ti si teški blefer (VIDEO)
EPA/Friedemann Vogel

 

Glavna tema ultra-popularnog hrvatskog podkasta "Sportskih novosti" - "Mundokast", upravo je bio nastup "orlova" protiv Džake i družine, a evo kako su trener Ivica Landeka i glavni urednik ovog lista - Robert Šola komentarisali ono što se sinoć dešavalo na "974" stadionu u Kataru.

"Srbija je u utakmicu ušla sa puno emocija i puno taktičke nediscipline. To je nedopustivo na Svetskom prvenstvu i ozbiljna ekipa to ume da kazni" rekao je trener Ivica Landeka, a potom se nadovezao i čuveni Šola:

" Pomislio sam pre utakmice: Piksi ti ili si genijalac ili teški blefer. Srbi su napali praktično sa sedam igrača. Zamislite da Hrvatska u utakmicu krene sa Livajom, Petkovićem, Kramarićem, Oršićem i Perišićem, bez korektora u veznom redu. Švajcarci su bez problema dolazili u prilike, a obrana Srbije nije radila ništa u obrambenom bloku. Piksi je bio potpuno izvan svega. Srbi su primili osam golova u tri utakmice, samo je Kostarika primila više. Treba napomenuti da su i Brazil i Švajcarska promašili još puno prilika", rekao je Robert Šola, glavni urednik "Sportskih Novosti".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mila

03.12.2022 21:12

Ma mogu ds nas mrze. Moglo je mozda malo bolje, ali boze moj. Neka su se oni plasirali na Svetsko prvenstvo. Malo im je, ali zaista, falilo sportske srece. Nek su zivi i zdravi

Buki

03.12.2022 22:28

Potpuno su u pravu sto se tice Stojkovica. Odbrana nije ni postojala busili ih kao svajcarski sir.