TRI MEČ LOPTE Olimpijakos slomio otpor PAO-a, na korak od titule
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Međutim, sjajno su odigrali treću deonicu, odlično četvrtu, pa sada imaju tri meč lopte za osvajanje titule.

Najefikasniji u sastavu Olimpijakosa, bili su Saša Vezenkov sa 19, Kostas Slukas sa 18, Tajler Dorsi sa 17 poena. Kod Panatinaikosa, raspoloženi za igru u napadu, bili su Janis Papapetru sa 15, Jorgos Papajanis sa 12 i Nemanja Nedović sa 11 poena. 

U DEBELOM PROBLEMU Košarkaški klub Cibona pred gašenjem?

Panatinaikos je na krilima navijača sjajno otvorio meč, lomio je otpor Olimpijakosa tokom prvog kvartala – 21:20, a zatim je tokom drugog, dominirao u svim elementima, pa je na semaforu pisalo – 46:32 za PAO.

Raspoloženi za igru u napadu u sastavu Panatinaikosa, bili su Papapetru sa 13, Papajanis sa osam, dok je Nedović ubacio pet poena. Kod Olimpijakosa, bolji od ostalih, bili su Slukas sa 12 i Martin sa sedam poena. Za šest minuta igre u nastavku, Olimpijakos je napravio potpuni preokret – 55:48. PAO je postigao dva poena, Olimpijakos 23. Navijači Panatinaikosa su nastojali da probude ekipu, ali je Olimpijakos uoči poslednjeg kvartala vodio sa 61:56. 

Međutim, pomoći nije bilo. Na krilima fenomenalne treće deonice, Olimpijakos je nastavio da igra bolje, kontrolisao je dešavanja na parketu, zasluženo je stigao do pobede i tri meč lopte za osvajanje titule.

Treći meč finalne serije na programu je 17. juna, a podršku navijača imaće igrači Olimpijakosa. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading