Partizan - Zvezda
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Francuz bi želeo da nešto slično što je uradio u Beogradu ponovi i u Atini. 

Nakon što je odigrao najbolju sezonu u karijeri, Lesor je postao ključna meta Panatinaikosa za poziciju centra, te je sada posao i definitivno finiširan.

Otkriveno je i koliku će platu Lesor imati u Atini, a po saznanjima Telegrafa ona glasi 1.400.000 evra po sezoni, duplo više od onoga što je imao u Partizanu.

Sada je, po prvi put po dolasku u redove "zelenih", Francuz izneo svoje utiske. 

-Neobično sam srećan što sam postao deo Panatinaikosa. Klub nije imao zapažen uspeh poslednjih godina ali sada su aspiracije povratak na nivo na kom ovaj klub i pripada. Nešto slično je bilo i sa Partizanom minule sezone. Dopada mi se što ću biti deo tog plana i vidim to kao veliki izazov za mene - rekao je Lesor za zvanični sajt grčkog kluba.

Košarkaški derbi

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

PARTIZANOVI IGRAČI SU KAO "VAGNEROVCI" Čuveni trener sramno udario na strance u crno-belom timu, pa se izvinjavao

Iz najtrofejnijeg kluba u Srbiji, prešao je u najtrofejniji u Grčkoj.

-Svi znaju veliku istoriju Panatinaikosa u evropskim okvirima i evropske titule kluba. Lično, svestan sam da je ovo velika organizacija sa isto tako velikim zahtevima i očekivanjima, nešto što mi je već rekao Joanis (Papapetru). U novoj sezoni, imaćemo izuzetnu takmičarsku ekipu i jedva čekam da sve počne.

Za kraj, istakao je da je upravo Papapetru imao ulogu u ovom transferu.

-Da, pričao sam sa Joanisom. Pričao mi je puno o Grčkoj, o životu ovde generalno, o Panatinaikosu kao organizaciji i navijačima. Doneo sam odluku da dođem ovde zbog veličine kluba i veliek baze navijača, ali i zbog izazova da budem deo nastojanja kluba da se vrati tamo gde pripada.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading