SVI SU ODLEPILI ZA LEPOM SRPKINJOM! Naša odbojkašica zaludela Evropu, svi pričaju samo o njoj! (FOTO)
Foto: CEV

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ove subote od 20 časova igra finale Evropskog prvenstva u Beogradu protiv selekcije Italije. Naše devojke imaju priliku da pred domaćom publikom odbrane titulu najboljih na Starom kontinentu.

Srpkinje su do borbe za zlato stigle prilično dominantno, a jedna odbojkašica privukla je veliku pažnju kako srpske, tako i evropske, pa i svetske odbojkaške javnosti. U pitanju je mlada Katarina Lazović (21) kojoj je ovo drugo veliko takmičenje u nacionalnom dresu.

Srpska lepotica trenutno nosi dres italijanske Monce, a pored lepote, privukla je veliku pažnju požrtvovanošću i željom da se što bolje predstavi svoju zemlju. Publika to ume da ceni, naročito kada su u pitanju mladi, a Katarina je jedna od devojaka koje će biti budućnost srpske odbojke.

Lazovićeva je do sada igrala za ekipe Vizure, Lođa, a u Moncu je stigla ove godine. Nažalost, nije bila na Olimpijskim igrama, ali će ove subote oko vrata poneti drugu medalju. 

 

 

S obzirom da joj je tek 21 godina, pred njoj je svetla budućnost u nacionalnom dresu, a nama ne preostaje ništa drugo nego da se nadamo da će biti što više takvih kakva je Katarina, onih koji će ostaviti srce na terenu za svoju zemlju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading