OVO JE ISTO KAO DA SE DŽORDAN VRATIO U ČIKAGO! Nekadašnji košarkaš Partizana nema dilemu!
EPA-EFE/David Aguilar

Grbović je govorio za portal ,,24 sedam'' o dolasku Obradovića na klupu crno - belih.

-Još nismo svesni koliko je ovo velika stvar za Partizan, ali i za srpsku košarku. To vam je isto kao da se u Čikago vratio Džordan. Velika stvar i za državu, ljudi, on je najtrofejniji trener Evrope, a vratio se u Srbiju, a mogao je da bira u koji klub da ode. Samo mogu da kažem “kapa dole” majstore - nije krio uzbuđenje Grbović.

OVO JE ISTO KAO DA SE DŽORDAN VRATIO U ČIKAGO! Nekadašnji košarkaš Partizana nema dilemu!

Printscreen You tube

 

 

On procenjuje da će Obradović dati prostor domaćim igračima.

- Željko je tvrdoglav, i svaki posao koji uzme, on ga radi do kraja. Tako će biti i sada. Znajući njega, on je uveliko u poslu, i znam da će pogledati na veliki broj juniora i mlađih igrača kako bi našao najbolje rešenje za Partizan. Naravno, ne znam koji mu je koncept, ali znajući njega, on će bazu imati u srpskim igračima, a tek onda će angažovati košarkaše sa strane- objasnio je Grbović.

Grbović je istakao da bi dolaskom Obradovića Srbija mogla da ima dva kluba u Evroligi.

- Moje mišljenje je da Srbija i Beograd zaslužuju dva Evroligaša. Nadam se će Obradović koji ima veliki uticaj u evropskoj košarci, pokušati da razgovara sa ljudima koji vode ovo takmičenje, kako bi i Partizan dobio mesto u ovom takmičenju. Pritom, sada klubovi odlučuju, a Željko je poštovan od svih. Pa samo pogledajte koliko je vodio klubova, i sa svima je ostao prijatelj, što dovoljno govori o poštovanju koje ima u evropskoj košarci - zaključio je Goran Grbović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading