GRK SE OGLASIO PRVI PUT NAKON POTPISA Papapetru poslao jaku poruku navijačima
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Dugogodišnji evroligaš i kapiten Panatinaikosa stiže u Beograd. Joanis Papapetru je potpisao ugovor sa Partizanom, a u razgovoru za MozzartSport je otkrio kako je došlo do pregovora i dogovora sa ekipom Željka Obradovića.

- Klub je kontaktirao menadžera i odmah tada sam video šta bi moglo da me očekuje u novoj sredini. Ipak, poziv trenera Obradovića je bio ključan. Posle njega sam prelomio i doneo odluku da pređem u Partizan. Kada sam rekao agentu da sam zainteresovan, tada me je trener Obradović pozvao. Nismo dugo razgovarali, ali vrlo brzo smo shvatili da slično razmišljamo i slično očekujemo. Jednostavno svi u Evropi znaju ko je i šta je trener Željko Obradović. Iskren da budem, njegov poziv je za mene motivacija jer želim da razmišljam kao on, da budem posvećen kao on. Osetio sam to preko telefonskog razgovora, a verujem da će biti odlično i kada budemo krenuli da radimo na parketu. Jednostavno, trener Obradović je neko ko osvaja titule, a isto to želim i ja i biće mi cast da budem povezan sa njim.

Što se ambicija tiče, on je obećao da će ekipa biti najborbenija, iako nemaju najveći budžet u Evropi.

- Znam vrlo dobro šta znači ime Partizan u Evropi. Iako klub nije bio prethodnih nekoliko godina u Evroligi, uvek se znalo kakvu istoriju ima, kakve navijače, i istinske košarkaške legende, a sada su ambicije ponovo velike. Očekujem vrlo zanimljivu sezonu, moram da priznam da jedva čekam da vidim kako će sve izgledati kada se okupimo i krenemo da radimo punom parom. Ono što mi je odmah jasno je da smo popunjeni na svim pozicijama. Imamo raznovrsne igrače koji su pokazali kvalitet tokom godina. Partizan možda nema najveći budžet ili najskuplju ekipu u Evropi, ali sam uveren da možemo da budemo najborbeniji i sa navijačima koji su naširoko poznati. Naravno čeka nas veliki rad, sve će biti proces, ali tako se stvaraju velike ekipe koje mogu da igraju protiv bilo koga.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading