REKLA JE "DA" Ženi se Đorđe Đoković (VIDEO)
E-stock

Najmlađi brat našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, zaprosio je dugogodišnju devojku Sašku Veselinov koja je rekla "da" na Kalemegdanu.

Srećni par će uskoro stati pred oltar nakon što je Đorđe odlučio da romantičnu šetnju po Beogradu učini posebnom, pa je kleknuo dok je njegova buduća supruga uživala u pogledu na Novi Beograd i izvadio prsten.

 

@naslovnestrane365 Ženi se Đoković! 💍😍❤️🎉🎉🎉 Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića zaprosio je Sašku Veselinov #djordjokovic #saskaveselinov #djokovic #prosidba #svadba #belgrade #serbia #novakdjokovic #exklusiv ♬ Marry You - Bruno Mars

 

Nedavno je Saška priznala da su se ona i Đorđe preselili u novi stan, a da zajedno žive praktično od početka veze.

- To je vrlo interesantno pošto mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao: "Ne mogu više da prenosim te stvari", pošto on uzme neku torbu, napuni stvarima za nekoliko dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading