TRENER MORNARA POSETIO VLADARA RIMA Novak je najbolji sportista sveta svih vremena (FOTO)
Printscreen

Košarkaški trener, iskoristio je pauzu u prvenstvu Crne Gore, pa je rešio da poseti turnir u Rimu dok ne počne finalna serija u šampionatu, a u ovom momentu je teško proceniti kada će to biti, s obzirom da Mornar mora da sačeka da Budućnost završi plej-of u ABA ligi, zatim da odigra polufinale plej-ofa protiv Podgorice u domaćem šampionatu, tako da se ništa još ne zna. 

-Uživao sam u Rimu. Daj Bože da sam Noletu doneo sreću. Moram da naglasim da  nemam nikakvu dilemu, smatram da je Novak Đoković najbolji sportista sveta svih vremena. Počastvovan sam što sam imao priliku da ga upoznam, a srećan što je najavio da će čim bude imao vremena, čim se ukaže prilika biti gost Mornara u Baru. Iz dubine duše mu želim sve najbolje na Rolan Garosu, kao i u nastavku karijere, jer je borac bez mane i strana, najbolji sportista sveta, a sa druge strane divan čovek - naglasio je Mihailo Pavićević.

 

NEIZVESNA ODLUKA Medvedev se nada učešću na Vimbldonu: To je nezgodna situacija

Mihailo Pavićević ima ogromnu želju da pruži podršku Novaku Đokoviću i u Parizu, a da bi to i ostvario, neophodno je da Budućnost pobedi Partizan u polufinalnoj seriji, da se upusti u borbu za tron u ABA ligi, jer Rolan Garos kreće 22. maja. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading